StoryEditorOCM
RegionalBRUTALNO PRETUČEN DJELATNIK TELEKOMA KOJI JE DOŠAO OTKLONITI KVAR

'Prozori su nam se tresli od psovki, a onda su krenuli udarci'

Piše Hajdi Karakaš Jakubin
18. kolovoza 2019. - 15:17
policija

Djelatnik T-coma koji je u petak oko 16 sati došao u Srijemsku ulicu u zagrebačkoj Dubravi kako bi otklonio kvar u kući jednog od stanara ulice, nije ni slutio da će, odmah po dolasku, biti brutalno pretučen.

S teškim ozljedama glave koje su mu utvrđene, 45-godišnji zaposlenik T-Coma je hospitaliziran u KBC Rebro, a policija trenutno provodi kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim P.G., članom judo saveza.

- Majstor iz telekoma je parkirao auto preko puta kuće u koju je išao otkloniti kvar. Odmah je počela prepirka s unukom vlasnika kuće ispred koje se zaustavio. Nisam čula kad je počeo prvi udarac, ali su psovali, odjekivalo je kroz prozore, da bi ni 10 minuta kasnije stigla Hitna pomoć. Čovjek je imao zakrvavljenu glavu. Svima je na prvi pogled bilo čudno kako je taj dečko, inače konstitucijom malen, uspio pretuči čovjeka, ali on trenira borilačke vještine pa u tom slučaju čuđenju nema mjesta. Nije korektno se parkirati pred tuđim izlazom iz kuće, ali nipošto nije korektno pretući čovjeka bez obzira na razlog - ispričao je za Jutarnji list jedan susjed.

Druga susjeda dodaje da P.G. živi sa roditeljima te djedom i bakom i da su svi kao obitelj u redu.

- On nije dečko koji živi na tuđim lovorikama. Studira turizam, mislim negdje u Zagorju, a radio je i kao konobar. Međutim, napad zbog kojeg će možda pretučeni čovjek cijeli život ispaštati je za svaku osudu - zaključila je druga susjeda.

Iz PU zagrebačke kažu da je 45-godišnji zaposlenik jednog poduzeća iz Zagreba, u namjeri da popravi telefonsku liniju, parkirao automobil na kolniku, nakon čega je došao u verbalni, a potom i fizički sukob s 22-godišnjakom koji ga je više puta udario u predjelu glave.

Liječnička pomoć ozlijeđenom je pružena u KBC Zagreb gdje su mu utvrđene teške ozljede, donosi Jutarnji list.

19. travanj 2024 05:50