GLASNOGOVORNIK ŽUPANIJSKOGA SUDA U ZADRU HRVOJE VISKOVIĆ OPOVRGAVA ČLANAK „Drugostupanjska presuda Tomislavu Horvatinčiću nije donesena!“

GLASNOGOVORNIK ŽUPANIJSKOGA SUDA U ZADRU HRVOJE VISKOVIĆ OPOVRGAVA ČLANAK

Glasnogovornik Županijskoga suda u Zadru Hrvoje Visković opovrgnuo je članak u Jutarnjem listu u kojemu se navodi kako je donesena drugostupanjska presuda zagrebačkom poduzetniku Tomislavu Horvatinčiću, optuženom za izazivanje pomorske nesreće u kojoj je poginuo talijanski bračni par Salpietro, objavio je Radio Zadar.

Sudac Visković opovrgnuo je i informaciju da je presuda Općinskoga suda u Šibeniku iz ožujka ove godine ukinuta iz procesnih razloga. 

Naslovnica Regional

Najčitanije

BRUTALNA LIKVIDACIJA NA MAGISTRALI Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"

Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv:
  Jedan od hitaca prostrijelio je Karmelinovu vratnu karotidu, a ostali su ga pogodili u glavu. Polici...
Tko je smaknuo Karmelina? Zadnje sate proveo je u kafiću, a onda mu je došla cura i sjeli su u Pola... Šokirana obitelj ne može ni naslutiti motiv: "Nikome nije jasno. Nije bio nikakav kriminalac. Vozio je auto star 23 godine i radio na baušteli"