StoryEditorOCM
RegionalČINI SE DA JE UBOJSTVO U OMIŠU BILA PROFESIONALNA LIKVIDACIJA

Ubojica je hladnokrvno počinio zločin i odmah odjurio, svjedoci otkrivaju detalje užasa

Piše PSD
9. studenog 2019. - 21:42
Omiš ubojstvo (1)

Splitska policija intenzivno traga za nepoznatim ubojicom koji je u subotu oko 14 sati na Jadranskoj magistrali u Omišu, kod skretanja za Brzet, hicima iz vatrenog oružja usmrtio 38-godišnjeg Karmelina F. iz Piska.

Prema dostupnim informacijama, Karmelino je sa svojom djevojkom sjedio u parkiranom Volkswagenu Polo te su mirno jeli hranu kupljenu u obližnjem fast foodu. Prozore na vozilu su spustili.

U jednom je trenutku do vozila na motociklu došao nepoznat muškarac odjeven u crno i s motociklističkom kacigom na glavi, te je bez upozorenja iz pištolja ispalio dva hica prema 38-godišnjaku. Pogodio ga je direktno u glavu.

Koliko se zasad zna, djevojka je neozlijeđena.

Doznali smo tko je muškarac ubijen u Omišu: bio je vlasnik kafića na obali koji je zapaljen prije par godina, priča se da ga je partner 'preveslao' za neki novac; Obližnji stanari su u šoku: Bio sam u kući kad je nešto jako puknulo...

Brutalno ubojstvo u Omišu: u automobilu propucan 38-godišnjak; S djevojkom je sjedio u parkiranom vozilu i jeo kada im je prišao motociklist u crnom i ispalio mu dva metka u glavu

Da se očito radi o profesionalnoj egzekuciji, pokazuje činjenica da je ubojica hladnokrvno odradio svoj “posao”, i kad je likvidirao svoju metu, otišao je ne ozlijedivši jedinu svjedokinju događaja.

Motiv ovog okrutnog ubojstva još se ne zna. Policija je odmah nakon dojave započela s očevidom, koji je vodila Rene Laura, zamjenica županijskog državnog odvjetnika.

Ubojstvo se dogodilo usred dana na izrazito prometnom, nimalo izoliranom dijelu Jadranske magistrale, a mjesto zločina udaljeno je tek desetak metara od prvih obiteljskih kuća.

- Čuli smo da žena vrišti i viče upomoć. Sin je izletio na balkon, a svi su onda otišli dolje. Cura je izašla iz auta, on je bio propucan u vrat. Jedan momak mu je držao ruku na vratu. Djevojka je bila van sebe, čupala je kosu - ispričala je za Index jedna svjedokinja koja je među prvima ugledala stravičan prizor.
Na mjesto zločina ubrzo su stigle Policija i Hitna pomoć te su muškarca pokušali reanimirati, no tijelo ubijenog ubrzo su pokrili bijelom plahtom, dok jsu policajci šokiranu djevojku smjestili u svoj automobil pokušavajući je smiriti.

Ubijeni 38-godišnjak bio je vlasnik lokala u Pisku koji je prije četiri godine namjerno zapaljen, i to samo dan prije nego što je otvoren.

Policija je tada utvrdila da je uzrok požara “otvoreni plamen ili žar”. Rekli su da je nastala veća materijalna šteta, no nisu rekli točan iznos. Koliko je poznato, nikad nije otkriveno tko je zapalio lokal. 

25. travanj 2024 01:11