StoryEditorOCM
RegionalSLOVENSKI VIKEND BIOGRADA NA MORU

Dobitnik tradicionalne godišnje nagrade "Simply the best"!

Piše Zadarski.hr
15. studenog 2019. - 09:55
Simply the best2

Manifestacija Slovenski Vikend koju organiziraju Turistička zajednica grada Biograda na Moru i Grad Biograd na Moru dobitnik je tradicionalne godišnje nagrade Simply the best koju zajedno dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Turističke nagrade dodijeljene se u sklopu 21. međunarodne poslovno - turističke burze PUT koja se od 13. do 15. studenog održava u Gradcu.

Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret koji se organizira u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Nagrade se dodjeljuju u 6 kategorija, nominirano je bilo 237 subjekata, a dobitnik nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji zabavni sadržaji upravo je manifestacija Slovenski Vikend koja se treću godinu za redom održavala za vrijeme prvosvibanjskih praznika u Biogradu na Moru, a naglasak ima na aktivnom obiteljskom odmoru. Priznanje je dodijeljeno za  kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije. Nagradu su biogradskom dogradonačelniku Marijanu Stopferu uručili Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall042 i Burze PUT.

20. travanj 2024 16:15