StoryEditorOCM
RegionalSTANODAVKA UBOJICE IZ SPLITA OTKRILA KAKAV JE BIO DAN PRIJE ZLOČINA

'Sjedio je sam samcat i gledao u prazno. Nije bio svoj...'

Piše Jutarnji.hr
14. siječnja 2020. - 20:05

Nakon što je Filip Zavadlav u Splitu brutalno ubio tri osobe, Dnevnik Nove TV je razgovarao s njegovom bivšom stanodavkom, koja je ispričala o njegovom ponašanju neposredno prije kretanja u ubilački pohod.

Dan prije zločina bio je vidno rastrojen, rekla je Marcela Sunara, bivša stanodavka Filipa Zavadlava.

- Ja sam rekla i policiji, on je dan prije, točno 24 sata prije, oko 15.30, 16 sati sjedio na ovoj stolici, za ovim stolom, sam samcat. Gledao je u prazno, pogledao ništa nije. Nije mi se javio. On inače kaže 'dobar dan', ali sad se nije javio, nije me ni pogledao. Nije ništa rekao. Samo je buljio u prazno, pojeo je nekakav jogurt, neko pecivo - rekla je Sunara i dodala da joj se obratio nakon što je policija došla u potrazi za puškom.

- Ispričavao mi se, rekao je 'Marcela, oprosti, oprosti, oprosti, ili ja oni, ja ne znam što ću, ja nisam spavao 16 dana, proveo sam noć na psihijatriji'. I to je govorio dok je tu prolazio, dok su ga odvodili u hodnik prema sobi jer on ništa nije razumio, vidjelo se na njemu. Ništa nije razumio. On nije bio svoj' - dodala je stanodavka za Dnevnik Nove TV.

25. travanj 2024 08:33