StoryEditorOCM
RegionalGLEDATELJI NEGODUJU

Žao nam je ako smo im uzrokovali tugu: Hrniću je naglo umro sin, a banka čije je zaštitno lice nije zaustavila duhovitu reklamnu kampanju na TV-u!?

Piše PSD
23. siječnja 2020. - 20:30

 

Gospodinu Milu Hrniću, koji je zaštitno lice reklama Erste banke, nedavno je umro sin.

Fotografije i videomaterijali sprovoda i tragedije koja je pogodila obitelj Hrnić vrte se po medijima (televizija, portali...), a praktički istovremeno su se objavljivale reklame s njegovim likom koji se smije, gestikulira, glasno govori...

Gledatelji su se upitali je li se mogla privremeno obustaviti reklamna kampanja spomenute banke- piše Slobodna.

Upit su stoga uputili Erste banci. 

- Erste banka je odmah nakon saznanja o tom tužnom događaju g. Hrniću uputila svoje najiskrenije izraze sućuti zbog velikog gubitka koji je pogodio njega, ali i cijelu obitelj. Moramo istaknuti da se u tim trenucima razmišljalo o opciji zaustavljanja kampanje na neko vrijeme. Iako takva odluka na kraju ipak nije bila donesena, učinjene su određene prilagodbe u vremenskom rasporedu objava - odgovorio nam je Dario Gabrić, direktor Ureda korporativnih komunikacija. 

36226

- Naravno, svjesni smo činjenice da se radi o nenadoknadivom gubitku i trenucima velike boli. Zbog toga nam je iskreno žao ako je nastavak kampanje obitelji uzrokovao dodatnu tugu i produbio osjećaj nelagode. To nam nikako nije bila namjera. Na kraju bismo željeli istaknuti da je dugogodišnja suradnja s g. Hrnićem jedan od primjera najbolje prakse, i u pitanju uspješnosti kampanja u kojima je on jedan od glavnih protagonista, i u okvirima kvalitete međuljudskih odnosa prilikom rada na zajedničkim projektima. Vjerujemo da ćemo i u budućnosti imati priliku zajednički surađivati, uvažavajući sve objektivne okolnosti trenutačne situacije - navodi u svom pisanom odgovoru gospodin Gabrić. 

Podsjetimo, 4. siječnja mediji su izvijestili da je u 52. godini iznenada preminuo Srđan Hrnić, dubrovački umjetnik, pjevač i branitelj, stariji sin našeg poznatog pjevača Mile Hrnića. Pokopan je 8. siječnja na dubrovačkom groblju Boninovo, gdje su ga na vječni počinak ispratili obitelj, prijatelji i brojni kolege. 

26. travanj 2024 06:33