StoryEditorOCM
RegionalPOLICIJA PRIVELA NASILNIKE KOJI SU NAPALI NOVINARKU 'SLOBODNE

Četvorica su joj ispred ministrove nekretnine zapriječila put i oštetila auto

Piše Jutarnji.hr
24. siječnja 2020. - 11:25

O napadu na novinarku Slobodne Dalmacije jutros se oglasila i splitska policija koja navodi da su u policijsku postaju privedena četiri muškarca koja će potom biti prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu zbog protupravnog oduzimanja slobode i oštećenja tuđe stvari.  

Novinarka ‘Slobodne‘ napadnuta ispred nekretnine koju ministar skriva u Ivanbegovini: ‘Okružili su me. Razmišljala sam da trčim, nisam imala kamo...‘

- Jučer oko 11 sati u Ivanbegovini četiri muškarca su verbalno napala žensku osobu, a nakon toga okružile osobno vozilo u koje je ušla kako bi se od njih sklonila. Dok se osoba nalazila u vozilu, pokušavajući krenuti vozilom s mjesta događaja, muškarci su joj zapriječili odlazak i tom prilikom oštetili vozilo. Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izišli na teren, uhitili četiri osobe u dobi od 42, 43, 66 i 68 godina. Nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega će danas protiv njih biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu - poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

 
18. travanj 2024 04:21