StoryEditorOCM
FotođirĐIR PO GRADU

Ljeto nam se najavilo

6. lipnja 2019. - 14:28

Iako je ljeto i kalendarski započelo, Šibenčanke nikako da se dokopaju kratkih rukava i sandala. Jutra su još uvijek prohladna - a tada većina zaposlenih dama izlazi iz svojih domova - pa su jakna ili tanji džemperić odličan izbor. Zato ne čudi što smo većinu prolaznica šibenskim gradskim ulicama zatekli u takozvanoj međusezonskoj garderobi koja je vrlo prilagodljiva.

Oko podneva bi, znamo iz iskustva, naša fotogalerija bila "ljetnija" jer u to najtoplije razdoblje dana u šetnju uglavnom izlaze naše sugrađanke kojima je radni ritam ležerniji, školarke i studentice ili mlade majke sa djecom. Zaključak se nameće sam po sebi: po izboru odjeće ovih smo dana mogli s priličnom sigurnošću utvrditi kad je tko izišao iz kuće i tko radi, a tko je na odmoru.

Meteorolozi najavljuju kako će se vremenske prilike konačno stabilizirati, a temperature biti primjerenije ovom dobu godine, pa priželjkujemo već u narednom izdanju vaše i naše omiljene rubrike, više kolorita i maštovitosti u izboru odjeće i obuće. I, dakako, više ljeta!

20. travanj 2024 04:37