StoryEditorOCM
KošarkaSlijedi Dubrava

Šibenka bez pojačanja; Gulin zbog ozljede izgubljen do kraja sezone

7. veljače 2020. - 13:31

Košarkaši Šibenke poslije dva poraza protiv ABA ligaša Cibone i Zadra konačno imaju protivnika 'po mjeri', budući da u subotu igraju kod Dubrave u Zagrebu:

- Mislim da smo i u utakmicama kontra favorita trebali bolje oderagirati. Dubrava je samo pod navodnike lakša utakmica. Da su neugodni kod kuće, pokazali su pobjedom nad Alkarom. Respektiramo Dubravu, ali idemo na pobjedu- kazao je Tonko Vuko, jedan od boljih igrača Šibenke ove sezone.

'Narančasti' su ozbiljno shvatili gostovanje u Zagrebu. Tako su krenuli na put dana ranije, što je prava rijetkost u zadnje vrijeme:

- Ta nam je utakmica bitna za hvatanje što bolje pozicije uoči trećeg kruga, ali i play offa. Dubrava je dolaskom trenera Vladimira Krstića popravila igru, skroz su O.K. Međutim, nadam se da možemo pobijediti- veli Dženan Rahimić, pomoćni trener Šibenke.

'Narančasti' će u Zagrebu biti lišeni pomoći mladog reprezentativca Ivana Gulina, koji je operirao skočni zglob i izbivat će s parketa do kraja sezone:

- Falit će nam njegovih 20-ak minuta punih agresivnosti. No, morat ćemo se 'krpati' s Vladovićem i Šarićem- istaknuo je Rahimić.

Do kraja sezone 'narančasti' će igrati s postojećim rosterom, jer nisu iskoristili mogućnost da dovedu još jednog igrača u prijelaznom roku koji je završio u četvrtak u ponoć:

.- Točno je da smo tražili pojačanja na vanjskim pozicijama. Čak više na playu, nego na beku šuteru. Međutim, nismo uspjeli dovesti one igrače koje smo imali na umu- pojasnio je pomoćni trener Šibenke.

Jesu li razlog tome klupske financije?

- Za financije ne znam. Jednostavno, igrači na koje smo ciljali nisu se uspjeli izvući iz svojih ugovora- zaključio je Rahimić.

Utakmica Dubrava- Šibenka igra se u subotu u 17 sati.

25. travanj 2024 12:08