StoryEditorOCM
Mali nogomet‘Crna mačka‘

Crnica nije uspjela prekinuti neugodnu tradiciju: Dinamo golom 37 sekundi prije kraja iščupao bod

Piše Krešimir Gulin
21. veljače 2020. - 20:43

Malonogometaši Crnice nisu uspjeli prekinuti neugodnu tradiciju i upisati prvu pobjedu protiv Dinama otkako igraju u 1.HMNL. Premda se sve do posljednjih trenutaka utakmice činilo kako će Šibenčani kontra Zagrepčana konačno ubilježiti sva tri boda.

No, kod vodstva domaćih 2:1 svega 37 sekundi prije kraja igrač Dinama Grbeša uspio je pobjeći pozornosti obrane Crnice i svladati Savolainena za konačnih 2.2. Tako je Dinamo prekinuo niz Crnice od tri uzastopne pobjede u ovoj godini.

Inače, poveli su gosti poslije atipične pogreške za pouzdanog finskog vratara Savolainena. Čuvar mreže Crnice nije uhvatio jednu relativno laganu loptu, ali se zato dobro snašao Murterin Jakov Mudronja i iz blizine pogodio mrežu.

Međutim, samo četiri minute kasnije Savolainen se dobrim dijelom iskupio. Dodavanjem preko cijelog igrališta pronašao je pivota Subotića, koji je glavom u maniri centarfora iz velikog nogometa svladao Hercega za poravnanje.

Teško je živjela Crnica na početku drugog poluvremena, jer su gosti promašili dva zicera. Ali, ubrzo su domaćini zagospodarili terenom. Najprije je u svom debiju za Šibenčane Gruzijac Sebiskveradze pogodio okvir gola, a potom na scenu stupa čuvar mreže Dinama Herceg koji je zaključao bravu.

Ipak, i Herceg je bio nemoćan u 28. minuti, kada se omaleni Perić dobro snašao pred golom Dinama i poslao loptu u mrežu kroz noge vratara Zagrepčana.

Potom je stisnuo Dinamo tražeći izjednačenje. U posljednjoj minuti gosti su zaigrali i s 'golmanom- igračem' i taj rizik im se isplatio.

Crnica- Futsal Dinamo (1:1)

ŠIBENIK- Dvoran na Baldekinu. Gledatelja 400. Suci: Vedran Babić i Ivan Mujan (oba iz Splita). Strijelci: 0:1 J. Mudronja (12.), 1:1 Subotić (16.), 2:1 Perić (28.), 2:2 Grbeša (40.). Najbolji igrač: Mario Herceg (Futsal Dinamo).

Crnica: Savolainen, Škugor, Subotić, Protega, Stojković, Šamija, Sebiskveradze, Perić, Radić, Radaj.

Futsal Dinamo: Herceg, Đulvat, Šulentić, Grbić, Kanjuh, Mužar, Gagulić, Čekol, Grbeša, Penava, J. Mudronja, P. Mudronja, Maloševac.

16. travanj 2024 01:49