StoryEditorOCM
Nogometzimske pripreme

Nogometaši Šibenika otišli u Istru; Evo koga je trener Mario Cvitanović poveo na put

Piše Šibenski.hr
4. siječnja 2023. - 12:51

Nakon jučerašnjeg okupljanja na Šubićevcu, nogometaši Šibenika su se danas uputili u Istru, točnije u Medulin, gdje će sudjelovati na Arena Cup turniru u sklopu kojeg će odigrati četiri prijateljske utakmice, objavili su iz kluba sa Šubićevca.

Prvu utamicu Šibenčani igraju već u četvrtak u 11 sati protiv slovačke ekipe Dolny Kubin. U nedjelju će im protivnik biti beogradski Radnički, a u srijedu, 11. prosinca zagrebačka Lokomotiva. Posljednju utakmicu u Medulinu, Narančasti će igrati 14. ili 15. siječnja ovisno o plasmanu u skupini.

Pripreme u Istri traju do 15. siječnja, nakon čega se momčad vraća u Šibenik na završni dio priprema prije početka nastavka prvenstva.

Podsjetimo, prvu službenu utakmicu Šibenik će odigrati protiv Hajduka u Splitu u nedjelju, 22. siječnja u 17,10 sati.

image
Niksa Stipanicev/Cropix

Inače, trener Mario Cvitanović na pripreme u Istru je poveo 26 igrača. Od novih imena mjesto u autobusu zauzeli su iskusni 34- godišnji veznjak Josip Knežević, kojega javnost najviše pmati kao igrača Osijeka.

Novaci su također dvojica mladih igrača koji su na Šubićevcu na posudbi do kraja sezone. Riječ je o veznim igračima Marku Soldi, kojeg je posudio Dinamo, te Ivanu Kroli, koji je na posdbu došao s Poljuda.

Osim spomenute trojice, pripreme u Medulinu će odraditi Lovre Rogić, Antonio Đaković, Luigi Mišević,Juan Camilo Mesa, Josip Kvesić, Mislav Matić, Stefan Perić, Leon Kreković, Dino Skorup, Ivan Dolček, Moses Barnabas, Viktor Damjanić, Marcos Mina, Ivica Vidović, Ivan Delić, Niko Rak, Sacha Marasović, Karlo Špeljak, Haruki Arai, Bernardo Matić, Duje Čop, Doni Grdić i Bruno Šupe.

24. travanj 2024 01:02