StoryEditorOCM
GlazbaJOŠ MALO DO SPEKTAKLA

I Alen Nižetić je zapjevao s Mišom uoči dugoočekivanog koncerta, rasprodane sve karte za tribine

Piše Tanja Šimundić Bendić/SD
19. svibnja 2022. - 18:00

Posljednjih dana Miši Kovaču u posjet, na kavicu, na čašicu druženja stižu brojni kolege s estradne scene kako bi s njim prodiskutirali o spektaklu koji se 5. lipnja s nestrpljenjem očekuje na Starom placu u Splitu.

Kako saznajemo iz organizacijskog tima - tribine Starog placa su rasprodane. Stoga požurite jer je i travnati teren još malo pa prepun. Interes ne čudi, narod je željan Miše, Mišo je željan svojih ljudi. I upravo zato se 5. lipnja u gradu očekuje ludilo. A evo tko mu je i poslao poruke, tko je potvrdio svoj dolazak u stari dom "bilih".

Koncert nad koncertima

- Brojni pjevači, među njima i Alen Nižetić, koji je s njim zapjevao u njegovoj obalnoj rezidenciji, legendarni izbornik Lino Červar, Dudo Šimenc, hajdukovci, košarkaši, estradne osobe... VIP-ova tribina je već prepuna poznatih osoba koje su nam najavile dolazak. A do spektakla nas dijele dva tjedna. Bit će to koncert nad koncertima - veli Tomislav Mađar, organizator događanja.

Mišo je uvijek volio društvo, zafrkanciju, ekipu. I upravo zato mu prijatelji iz svih sfera društvenog, kulturnog, estradnog, sportskog života daju podršku, šalju pozdrave, poruke kako ovo druženje ni po koju cijenu neće propustiti. Jedan od njih je i rukometni mag Lino Červar. On je pritom jasno sažeo što misli o našem najpoznatijem Dalmatincu koji nosi lančić oko vrata:

- Mišo Kovač šalje životnu poruku. Njegove pjesme šalju poruku o tome da nada i vjera nikada ne smiju utihnuti, jer se tada gubi energija. A ona nam je potrebna za dugo životno putovanje. Zato je Mišo veliki i zato ćemo 5. lipnja doći u Split i skromno i ponizno reći hvala Mišo – poručio je Lino.

Javio mu se videoporukom i Dubravko Dudo Šimenc, naglasivši da će na Starom placu svi uživati u pismi.

- Znam da ćemo svi zajedno uživati s tobom i tvojim prekrasnim hitovima na mitskom mjestu kao što je Stari plac – naveo je i Dudo.

19. travanj 2024 15:53