StoryEditorOCM
GlazbaLet‘s Rock!

Napokon koncerti! Dva dana, tri pozornice, više od 20 bendova... Evo tko će sve ovog ljeta prašiti na Tvrđavi sv. Mihovila, objavljene i cijene ulaznica

Piše Šibenski.hr
12. svibnja 2021. - 14:46
Let's Rock – u svom drugom izdanju n Tvrđavu sv. Mihovila dovodi više od 20 bendova koji će 21. i 22. lipnja svirati na tri pozorniceIlustracija/Cropix

Jedini festival na otvorenom nastao u doba pandemije  Let's Rock – u svom drugom izdanju na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila dovodi više od 20 bendova koji će kroz dva dana, 21. i 22. lipnja, svirati na tri festivalske pozornice.

Boris Štok, Kensington Lima, Kozmodrum, Mary May, M.O.R.T., Nemanja, Peki Pele, ROLO, Sfumato, Sun U, The Siids tek su prvi u nizu imena koji će ove godine uzdrmati tvrđavu na samom početku ljeta. Lanjske izvrsne reakcije izvođača, ali i svih uključenih u realizaciju, potaknule su organizatora Tvrđavu kulture da ovogodišnje izdanje Let's Rocka produži na dva dana, a popis izvođača proširi svježim imenima mladih autora nezavisne glazbene scene.

Prvi dan festivala ujedno je i Svjetski dan glazbe, a kako ga bolje obilježiti nego pozitivnim vibracijama i hrpom dobre muzike.

Cijene ulaznica

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju ekskluzivno pravo na kupnju festivalskih ulaznica od srijede, 12. svibnja u 12 sati, online putem sustava Eventim. Oni najbrži ostvaruju i popust od 15 posto na ograničeni kontigent ulaznica. 

Festivalske ulaznice vrijede za oba dana i bit će dostupne u regularnoj prodaji po cijeni od 200 kuna od petka, 14. svibnja (od 12 sati), u sustavima Eventim i Croatia Tickets te u City Pointu šibenskih tvrđava gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica. 

Jednodnevne ulaznice bit će puštene u prodaju nakon objave kompletnog popisa izvođača, po cijeni od 130 kuna. 

Organizator Tvrđava kulture uskoro će najaviti i ostala glazbena imena, te ističe kako će se događanje održavati u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera.

19. travanj 2024 02:11