StoryEditorOCM
GlazbaUživajte u novom video spotu Branimira Bubice i klape Sebenico

Prekrasna šibenčanka Maja Blaće glavna je protagonistica u pjesmi "Nisan zna", a dečki su opet spojili svoje dvije ljubavi u jedan video spot - konobu i njihov prekrasni Šibenik 

Piše šibenski.hr
Foto: Milan Balaban, Igor Tomljenović
12. veljače 2020. - 19:13

Pjesma "Nisan zna", autora Branimira Bubice, premijerno je izvedena na Večerima Dalmatinske Šansone u Šibeniku prošle godine te je izazvala pozitivne reakcije kod šibenske publike, koja je dečke nagradila trećom nagradom.

Pjesma je dobila i video spot, a glavna uloga je pripala Miss Hrvatske 2015. Maji Blaće (ex. Spahija).

image
Maja Blaće
Igor Tomljenović

Video je sniman u privatnoj konobi Panjkota u Šibeniku, gdje su dečki već jednom snimali video za pjesmu "Dida moj" u duetu sa Arsenom Dedicem i Špirom Guberinom u glavnoj ulozi.  Ovog puta, prekrasna šibenčanka Maja uzela je ulogu glavne protagonistice, a dečki su opet spojili  svoje dvije ljubavi u jedan video spot, konobu i njihov prekrasni Šibenik. 

Aranžman potpisuje Leo Škaro, a glazbu i tekst Branimir Bubica koji zajedno sa svojom klapom Sebenico uspješno radi na novom albumu

Prošla, 2019. godina pokazala se najuspješnija godina od njihovog osnutka, koja je osim Šansonjera donijela i pregršt lijepih nastupa poput samostalnog koncerta na splitskom Peristilu ususret Splitskom festivalu, nastupa u show programu festivalu Šansone, festivalu u Omišu i u Kaštelima, koncertima u Opatiji, Murteru, Tučepima, Šepetaru pri Gorici(SLO), Međugorju(BIH), Šibeniku, Kaštelima i brojnim drugim mjestima diljem lijepe naše i susjednih Slovenije i BIH.

image
Klapa Sebenico
Milan Balaban

Ove godine planiraju i dalje marljivo raditi na novom albumu te svojim video snimkama iz konoba i s brojnih  vjenčanja nastaviti oduševljavati ljubitelje njihove pjesme.

Spot pjesme "Nisan zna" pogledajte na linku:  https://youtu.be/hQnh0SD4RHU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22. travanj 2024 13:55