StoryEditor
GlazbaSANJA VRANČIĆ

Šibenska glazbenica obradila Adelin hit na mandolini! Poslušajte i pogledajte spot sniman u šibenskom arhipelagu

Piše Šibenski.hr
11. siječnja 2021. - 12:01
Sanja VrančićPrivatni album

Pjesma „Don't You Remember“ britanske glazbenice Adele dobila je jedinstvenu instrumentalnu obradu. Veličanstven vokal slavne kantautorice zamijenila je mandolina u izvedbi Šibenčanke Sanje Vrančić, instrumentalistice koju nazivaju i „The Mandolin Woman“.

- Adele je pjevačica i kantautorica koju posebno cijenim i rado slušam. Njezin album „21“  pravo je remek djelo! Obraditi pjesmu koju još nitko nije instrumentalno obradio na ovaj način, bio je izazov“, kazala je Sanja Vrančić te otkrila kako je uz pjesmu veže i osobno iskustvo.

- Odlasci i rastanci za mene nisu kraj. Koliko god da su bolni, oni su uvijek nagovještaj novih početaka i još ljepših avantura. Brod kao simbol odlaska, more kao život pred nama i horizont kao ono nepoznato što nas u životu očekuje, simbolika su koja me inspirirala i poslužila mi za temu spota - kazala je.

Zbog toga je spot za pjesmu, sniman na guletu Dolce Vita u šibenskom arhipelagu, odlučila predstaviti na početku godine. Uz Sanju Vrančić aranžman pjesme potpisuje Nikola Radivojević, a produkciju spota Tomislav Dugandžić.

{youtube}{/youtube}

- Ispratili smo jednu tešku godinu. Željela sam novu godinu započeti drukčije - skrenuti ljudima misli s teških tema, pružiti im nadu... Miris ljeta, mora i broda praćen melodijom dobro poznate pjesme u mojoj interpretaciji zacijelo će buditi ugodne emocije, a to je nešto što nam svima treba, pogotovo u ovim hladnim vremenima - poručila je talentirana instrumentalistica.

Izdvojeno

04. ožujak 2021 19:31