StoryEditorOCM
ZanimljivostiPUNO NOVOSTI

HTV otkrio jesensku shemu: Stiže 4. sezona Crno-bijelog svijeta, novost u središnjem Dnevniku

Piše šibenski.hr
4. rujna 2020. - 11:57

Jesenska shema HTV-a počinje u ponedjeljak 21. rujna, a u njoj se ističe novi središnji Dnevnik u 19 sati koji će biti pet minuta dulji, s novim prilozima i grafikom, duljim sportskim minutama i redizajniranom vremenskom prognozom, izvijestili su u petak s HRT-a.

U sklopu dramskog programa, najavljena je i nova sezona ''Crno-bijelog svijeta'' i nova dramska serija ''Dnevnik velikog Perice'', a pri kraju je i snimanje ''Područja bez signala'', nove serije kojoj je producent Kinorama, a redatelj Dalibor Matanić.

U terminu hrvatskog suvremenog filma četvrtkom u 21 sat na HTV2 predviđeno je desetak premijera uključivši i ''Koja je ovo država'' redatelja Vinka Brešana, ''Glas'' Ognjena Sviličića te ''Comics Sans'' Nevija Marasovića. U terminu hrvatskog antologijskog filma petkom u 22 sata na HTV3 predviđeni su ciklusi Veljka Bulajića, Branka Bauera, Kreše Golika i drugih.
Od serija najavljene su ''A Porina dobiva'', ''Glup kao kokoš, tvrdoglav kao magarac'', ''Uskoci'', ''Nesreće(2)'', ''Opstanak (2)'', ''Kolaži o laži'', ''Velikani hrvatskog glumišta'', ''Udomi me'', ''Berge Istra'' i ''Dani kada se tresao Zagreb''. 

U Zabavnom programu najavljeno je prikazivanje već snimljene nove sezone ''Zvijezde pjevaju'' te nova sezona showa ''Volim Hrvatsku'' i ''5.com s Danielom''. Počela su i snimanja novih sezona popularne ''Potjere'' s novim epizodama koje idu već od 7. rujna, a ''Tko želi biti milijunaš'' starta 24. rujna, ali u novom konceptu – po epidemiološkim pravilima snimanja bez publike.
S HRT-a ističu i nove kulturne sadržaje, školski program i novu platformu za Djecu i mlade te intenzivnu pripremu nove školske godine u ''Školi na Trećem''. 

U Sportskom programu najavljen je i nastavak ''Stadiona'' koji će od 14. rujna ponedjeljkom navečer pratiti zanimljivosti s domaćih i europskih travnjaka, te nogometnom Ligom prvaka, a nastavlja se i praćenje košarkaške NBA lige. HTV će pratiti i Hanžekovićev memorijal, novo izdanje Roland Garrosa i skijaški kup.

S HRT-a su izvijestili i da  novoj jesenskoj shemi HTV-a više neće biti popodnevne mozaične emisije "Dobar dan Hrvatska" - umjesto koje će emitirati vrhunske strane dokumentarce. Ekipa emisije "Dobar dan Hrvatska" pridružit će se kolegama "Dobro jutro Hrvatska'' koja opet starta 21. rujna u novom terminu - od 6.30 do 10 sati na HTV-1.

26. travanj 2024 14:04