StoryEditorOCM
Zanimljivostidamir tomljanović

Pogledajte kako izgleda supruga najiskusnijeg člana žirija MasterChefa, rijetko je pokazuje, u braku su 15 godina

Piše Scena SD
5. listopada 2023. - 20:24

Damir Tomljanović svoju obitelj drži podalje od očiju javnosti, no ipak je objavio nekoliko fotografija sa suprugom i kćeri, piše Dnevnik.hr.

Mnogima omiljeni i definitivno najiskusniji član žirija showa MasterChef, chef Damir Tomljanović (45), već 15 godina u sretnom je braku sa suprugom Marijom, s kojom ima i kćer Leonu.

image

Damir Tomljanović

Instagram

Obitelj drži podalje od očiju javnosti, no nekoliko je puta ipak napravio iznimku i na svojem profilu na Instagramu objavio fotografije na kojima pozira sa suprugom i kćeri.

Poznato je i da je Damir suprugu upoznao u Zadru, a jednom prilikom je otkrio i čime je izluđuje.

image

Damir Tomljanović

Instagram

"Moja je teorija kuhanja doma je da ja kuham pola sata. Ja što god napravim odradim u pola sata, što moju ženu jako često izludi, zato što ona kuha dva-tri sata. I onda kaže daj molim te odradi nešto i onda ja sve završim u 30 minuta. Moj aktivni rad je maksimalno 30 minuta. I onda ti ostatak igram igrice na kompjuteru ili na playstationu. Ili se vratim nazad spavat, čak sam i to uspio nekoliko puta", ispričao je Damir u In Magazinu.

image

Damir Tomljanović

Instagram

Priznao i da kod kuće češće kuha njegova supruga.

"Ne pokazujem supruzi jela. Ono što doma jedemo to je domaća hrana i ona to jako dobro zna kuhati, možda čak i bolje nego ja", rekao je Damir.

01. svibanj 2024 08:44