StoryEditorOCM
Crna kronikaTragedija u Biogradu

Alkoholiziran se zabio u vozilo ispred sebe i izgurao ga s ceste: vozačica u bolnici preminula, dok je mladi vozač ozlijeđen

1. siječnja 2018. - 14:08

Teška tragedija dogodila se jutros oko sedam sati u Biogradu, gdje je, u Ulici dr. Franje Tuđmana, došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala 36-godišnja Biograđanka, piše zadarski.hr.

Ona je upravljala Mazdom zadarskih oznaka, a iza nje je vozio 18-godišnjak, koji je Volkswagenom zadarskih oznaka upravljao pod utjecajem alkohola od 1,4 promila.

Mladić je udario u Mazdu ispred svog vozila, a prema prvim informacijama on je krenuo u pretjecanje, vozeći prema središtu grada. Kako nije dobro ocijenio razmak, silovito je udario u lijevi stražnji dio Mazde, toliko jako da je Mazda sletjela sa kolnika i udarila u stablo. Od siline udarca 36-godišnja vozačica Mazde je poginula.

Volkswagen kojim je upravljao alkoholizirani 18-godišnjak prevrnuo se na krov. Mladić je za vrijeme trajanja očevida bio prisutan i nema teške ozljede, no žalio se na bolove pa kvalifikaciju njegovih ozljeda tek treba utvrditi. On je prevezen u zadarsku bolnicu.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje. Po završetku ćemo moći govoriti o podnesenim prijavama – kazao je u ponedjeljak ujutro glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Ova teška tragedija zavila je Biograd u crno. Prema neslužbenim i nepotvrđenim informacijama 36-godišnjakinja, koja ima obitelj, vozila se jutros na posao kada ju je „pokupio“ Volkswagen. Hitna pomoć je teško ozlijeđenu ženu prevezla u bolnicu, gdje su liječnici pokušali sve, s obzirom da je još uvijek davala znakove života. Preminula je sat vremena nakon dolaska u bolnicu.

23. travanj 2024 11:48