StoryEditorOCM
Crna kronikaDolijali lopovi

Iza rešetaka završio 30- godišnjak koji je policiji priznao tri krađe; Njegovom godinu dana starijem kompanjonu samo kaznena prijava

Piše šibenski.hr
15. svibnja 2019. - 12:03

U Policijskoj postaji Drniš je provedeno kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i 31-godišnjakom osumnjičenima za tešku krađu u pokušaju, dok je 30-godišnjak također osumnjičen za krađu i još jednu tešku krađu, izvijestili su iz Policijske uprave Šibensko- kninske

- Osumnjičeni su u noći između 13./14.svibnja u Sedramiću, po dojavi građana, od strane policijskih službenika zatečeni u pokušaju provale u skladište bivšeg disko kluba u vlasništvu 45-godišnjaka, pri čemu nije nastala materijalna šteta- kazala je Sanja Baljkas iz šibensko- kninske policije.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 30-godišnjak 27. travnja u Dvornici u trgovini tvrtke iz Omiša iskoristivši odsutnost prodavačice ukrao kasu s novcem, a nastala šteta je više tisuća kuna.

- Također je utvrđeno kako je 30-godišnjak 28.travnja 2018.g. u Šibeniku provalio u kiosk tvrtke iz Zagreba iz koje nije ništa otuđio budući da se uključio alarm, ali je nastala materijalna šteta od nekoliko stotina kuna- rekla je Baljkas.

Kako se doznaje u policiji, 30-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan u Pritvorsku policijsku jedinicu, dok protiv 31-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku u redovnom postupku.

19. travanj 2024 04:39