StoryEditorOCM
Crna kronika‘nije mu bilo spasa‘

Novi detalji stravične nesreće na autocesti: ‘Djelatnici naplatnih kućica od šoka jedva pozvali pomoć‘

Piše Šibenski.hr
20. travnja 2023. - 10:51

Policijska uprava međimurska objavila je detalje stravične prometne nesreće koja se dogodilo sinoć oko 20.15 sati na naplatnoj postaji Goričan na autocesti A4 Zagreb-Goričan. U nesreći je poginuo 44-godišnji vozač Mercedesa, koji je udario u odbojni kamen koji odvaja prometne trake. Od siline udarca automobil se podignuo u zrak i prevrnuo na krov. Poginuli vozač bio je zapovjednik DVD-a Donji Kraljevec, a u automobilu je bio sam, piše Međimurski.hr.

- Upravljajući Mercedesom C klase, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom autoceste A4, iz smjera Čakovca u smjeru Goričana, zbog nepropisne brzine kretanja prednjim dijelom automobila udario je u betonski razdjelnik između druge i treće naplatne trake. Uslijed siline udara došlo je do podizanja automobila u zrak te udara u krov naplatne postaje i naplatnu kućicu, a potom i do prevrtanja na krov.

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix

Na mjestu događaja liječnica pristiglog tima hitne medicinske pomoći konstatirala je smrt 44-godišnjeg vozača.

Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije čakovečke bolnice, gdje će se prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija.

O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu - priopćili su iz PU međimurske.

Kako od policije doznaje Dnevnik.hr, nesreća je bila toliko strašna da su djelatnici naplatnih kućica bili u takvom šoku da su jedva pozvali pomoć.

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix

"Taj prvi poziv kojeg smo primili, nismo ni razumjeli što čovjek govori, koliko je bio u šoku", rekao je glasnogovornik međimurske policije. Dodao je da je prizor bio stravičan, a iz smrskanog automobila ulje je prskalo na sve strane.

image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
27. travanj 2024 04:20