StoryEditorOCM
Crna kronikastravičan zločin

Podignuta optužnica za pokušaj ubojstva u Brodarici: bivšu suprugu nožem više puta izbo po vratu, grudima i trbuhu. Jedva je preživjela

Piše Šibenski.hr
14. svibnja 2021. - 20:20

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku nakon provedene istrage podiglo je optužnicu protiv 57-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju.

Kako su izvijestili, optužnicom se okrivljeniku stavlja na teret da je 19. studenoga prošle godine. ujutro oko 7 sati u Brodarici, u nakani da usmrti bivšu suprugu, došao u stan u prizemlju kuće u kojem stanuje njegova bivša supruga, a s kojom je brak razveden nedugo prije i prema kojoj je tijekom braka bio fizički nasilan te joj prijetio.

Tereti ga se da joj je prišao s leđa i nožem joj zadao više uboda u vrat, prsni koš i trbuh te joj nanio tjelesne ozljede koje su bile osobito teške i po život opasne, a život joj je spašen zahvaljujući hitnoj medicinskoj intervenciji.

U optužnici je predloženo i da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

19. travanj 2024 12:39