StoryEditorOCM
ŠibenikAglomeracija Šibenik

Doznajte kako napreduju radovi u Crnici: Dvije ulice uskoro će biti puštene u promet

Piše šibenski.hr
25. lipnja 2020. - 15:32

Postavljanjem završnog sloja asfalta početkom sljedećeg tjedna završit će radovi u Ulici Paška Trlaje. U proteklih 45 dana u ovoj ulici je zamijenjena vodovodna i kanalizacijska mreža, kućni priključci te je rekonstruiran pješački nogostup. Završeni su i građevinski radovi na rekonstrukciji stuba koje ovu ulicu povezuju s Obalom prvoboraca (izgrađen kolektorski spoj) te preostaje još ugradnja ograde s rukohvatom, kažu u šibenskom 'Vodovodu i odvodnji'.

Završetkom radova u Ulici Paška Trlaje radovi na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacijske mreže idu dalje Ulicom Ive Zaninovića prema Domu zdravlja koji će potrajati do kraja srpnja. Zbog izvođenja ovih radova ulica će biti zatvorena za sav promet.

- Kako bi stanovnicima osigurali pristup parkiralištu kod crkve sv. Nedjeljica promet će Ulicom Stipe Ninića privremeno biti reguliran semaforima. Vozila će se naizmjenično semaforima propuštati od križanja s Ulicom Ive Zaninovića (iz pravca Doma zdravlja) do parkirališta. Molimo sve sudionike u prometu da poštuju semaforsku signalizaciju i neodgovornim ponašanjem ne izazivaju dodatne gužve i teškoće u prometu- kaže Anita Vlaić, glasnogovornica Vodovoda.

Prema njezinim riječima, na gradilištu u dijelu Ulice Stipe Ninića trenutno se odvijaju radovi zamjene postojećih vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, kućnih priključaka te ugradnja plinske instalacije za osnovnu školu. Izmjenu postojećih vodova napraviti će HEP i T-Com te se završetak svih radova očekuje do kraja srpnja.

- Svi radovi u ulici Prilaz tvornici se privode kraju. Početkom sljedećeg tjedna će se postaviti završni sloj asfalta i ulica će se otvoriti za promet- zaključila je Vlaić.

19. travanj 2024 23:00