StoryEditorOCM
Šibenikostalo slobodnih mjesta

Ponavlja se javni poziv za prodaju proizvoda na Zelenoj tržnici na Maloj loži

Piše Šibenski.hr
7. lipnja 2022. - 17:09

S obzirom da je ostalo slobodnih mjesta za prodaju proizvoda na Zelenoj tržnici na Maloj loži, Grad Šibenik ponavlja javni poziv koji je ovoga puta usmjeren svim zainteresiranima, a ne samo OPG-ovima s područja Šibensko-kninske županije. Prijavitelji koji su uredno ispunili svoju prijavu na posljednji javni poziv, ne moraju ponovno prolaziti proces registracije.

Nakon dvije godine Zelena tržnica na Maloj loži nastavlja s radom i ove godine, u razdoblju od 15. lipnja do 30. rujna 2022. godine, a bit će otvorena svakog dana osim nedjelje i praznika. Grad Šibenik poziva sve zainteresirane da iskažu interes i na taj način pridonesu promociji i prodaji svojih proizvoda, ali i vraćanju tradicije prodaje lokalnog voća i povrća te ostalih prehrambenih proizvoda na nekadašnju kultnu pijacu.

Grad Šibenik osigurat će prijevoz namirnica unutar gradske jezgre od parkinga na Banju do prodajnih pultova na Maloj loži, kao i skladište za namirnice. Polazak s Banja predviđen je u razdoblju od 6:30 do 7:15 sati, a povratak u periodu od 11:00 do 11:30 sati. Pretovar namirnica moguće je izvršiti i u Logističkom centru Poljana (besplatno do 45 minuta).

Najam pultova je besplatan, a broj sudionika  ograničen. U prijavi je, uz dokaz o registraciji poslovnog subjekta, potrebno navesti proizvode koje planirate prodavati  te ako postoje fotografije, certifikati, etikete, nagrade i sl. Također, zainteresirani trebaju navesti ukoliko  žele prodavati proizvode i u večernjim satima.

Zainteresirani prijavitelji, dodatne informacije i objašnjenja, u vezi predmetnog poziva, mogu zatražiti putem e-maila info@ucsibenik.hr ili telefona 022/431-033.

Prijave se dostavljaju do 13. lipnja 2022. godine na e-mail info@ucsibenik.hr ili na adresu Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22 000 Šibenik s naznakom Zelena tržnica na Maloj loži.

25. travanj 2024 04:40