StoryEditorOCM
Šibenikšibe i bomboni

Sveti Nikola i Krampus stigli na Adventuru: donosimo atmosferu iz Đardina, uz zaštitnika djece uživali su i veliki i mali...

Piše Šibenski.hr
6. prosinca 2021. - 18:35

U prosincu je mnogo divnih dana i noći, ali djeci je najposebniji dan kada mogu vidjeti sv. Nikolu koji ih je danas posjetio u Adventurinom Parkiću.

Odjeven u prepoznatljivu crvenu i bijelu boju, sa zlatnim štapom i gustom sijedom bradom u Parkić je ušetao oko 16 sati u pratnji Krampusa i svoje pomoćnice.

Mali Šibenčani su ih dočekali s najvećim mogućim osmjesima, ali i s nestrpljenjem, jer sv. Nikola zna tko je zaslužio šibu, a tko slatkiš. Kasnije je rekao kako su šibe dobili samo oni kojih su ih htjeli za igru, jer ove godine sva su djeca bila dobra. Zbog toga je spremno pozirao na fotografijama za uspomenu te im otkrio tajnu: ‘’Svi odrasli su nekad bili djeca!’’

image
Nikša Stipaničev/Cropix

Ovo je bio još jedan zanimljiv dječji dan na Adventuri, nakon radionica koje su držali dječak Paško te Juraj Dalmatinac s prijateljima, a prije otvaranje Adventurice u ex Galeriji Matija, u kojoj će se od idućeg tjedna svakog dana održavati zanimljive i edukativne radionice!

Kako je bilo danas na Adventuri pogledajte u velikoj galeriji i videu koji nam je pripremio Nikša Stipaničev.

19. travanj 2024 07:55