StoryEditorOCM
Županijagaudeamus igitur

Počela akademska godina na Veleučilištu ‘Marka Marulića‘ u Kninu, najboljim studentima prve godine uručeni laptopi

Piše Vjera Zorić
5. listopada 2022. - 18:18

Počela je nova akademska godina na Veleučilištu "Marka Marulića" u Kninu. Studente su prigodnim govorima pozdravili dekanica Lovorka Blažević, župan Marko Jelić i gradonačelnik Marijo Ćaćić. Na preddiplomskim studijima Trgovinsko poslovanje s poduzetništvom, Prehrambena tehnologija i Poljoprivreda krša, te na diplomskom stručnom studiju Ekonomski i normativni okvir poduzetništva upisano je oko 80 studenata.

- Veleučilište je odličan izbor za studente jer se sustavno radi na podizanju kvalitete obrazovanja i općenito studentskog standarda. Riječ je o ustanovi koja ima suvremeno opremljene laboratorije i učionice kao i videokonferencijsku dvoranu, a ono po čemu se izdvaja od drugih sličnih obrazovnih ustanova je osobni pristup prema studentu, poručila je dekanica Lovorka Blažević.

Grad Knin je i ove godine najbolje studente prve godine studija za prošlu akademsku godinu nagradio prijenosnim računalima.

U organizaciji Veleučilišta u Kninu će se 25. studenog održati međunarodna znanstveno-stručna konferencija "Izazovi, razvojne mogućnosti ruralnih područja 2023".

19. travanj 2024 01:05