StoryEditorOCM
Županijapredali liste

SDP po prvi put ima kandidatkinju za načelnicu Bilica: ‘Muku mučimo s vrtićem, školom, pa čak i prostorom općinskog ureda koji je u podstanarstvu‘

Piše Šibenski.hr
30. travnja 2021. - 17:33

Koalicija SDP-HSU predala listu za općinsko vijeće općine Bilice te istakla kandidaturu Anite Jakšić za načelnicu Bilica. SDP tako po prvi puta ima svoju kandidatkinju za načelnicu u ovoj općini.

Na zajedničkoj listi našla su se većinom nestranačka imena okupljena pod sloganom „JEDNE BILICE“, a lista ima i podjednak omjer muškaraca i žena.

Bilice od samostalnosti, zadnjih 20-tako godina puno su se izgradile i napredovale, No, je li to dovoljno, je li moglo bolje, više? Je li sve transparentno, je li svaki zaseok zadovoljen, je li sve ravnomjerno? Moglo je puno više i brže, puno transparentnije i jasnije, i naravno podjednako zadovoljiti potrebe nas mještana svih naselja i zaseoka.

Mnogi gradovi i općine u Hrvatskoj koriste sredstva iz Europskih fondova za mnoge infrastrukturne projekte. Naše Bilice, ako izuzmemo projekt WiFi4EU (besplatan pristup internetu za gradane i posjetitelje preko pristupnih točaka za Wi-Fi na javnim prostorima), nemaju niti jedan važni projekt, a muku mučimo s vrtićem, školom, pa čak i prostorom općinskog ureda koji je i dan danas u podstanarstvu

23. travanj 2024 05:21