StoryEditorOCM
Splitneka partijenera

Ivica Puljak oduševljen Ultrom: ‘Želim da festival ostane u Splitu, impresioniran sam koliko se vodilo računa o svemu‘

Piše Mirela Goreta
10. srpnja 2023. - 16:48

Ultra je protekla i ove godine u najboljem redu. I jutros sam, u razgovoru s nekim policijskim službenicima, pitao kako je prošlo. Rekli su mi da je bilo i manje problema nego ranije. Čak sam bio na početku prve večeri, to je bio prvi put da sam išao tamo, i bio impresioniran profesionalnošću organizacije i koliko se vodi računa o svim detaljima - izjavio je splitski gradonačelnik Ivica Puljak izražavajući nadu da će se Ultra Europe festival održavati u Splitu i u nadolazećim godinama.  

- Moj stav je bio, a isti je i danas, da je Ultra imala i ima pozitivan utjecaj na grad Split, naročito na razvoj turizma i našu ponudu. S organizatorima ćemo razgovarati da se Ultra u budućnosti i nastavi u Splitu, naravno, uz neka poboljšanja i neke, neću reći uvjete, ali ono što bismo mi željeli, a što oni. Siguran sam da ćemo doći do zajedničkog dogovora, jer je to nešto što je zaista dobro za naš grad - mišljenja je Puljak. Gradonačelnik je ustvrdio kako Split ove godine ima više turista nego ikad, te su analizirali i njihove dobne skupine.

- Ove godine imamo malo više mladih turista. Zbog toga je došlo do određenih problema u ponašanju. Mi smo to rješavali i rješavamo i dalje, mislim da se situacija ovih dana značajno i poboljšala. Uvijek govorim i ponavljat ću: "Turizam je važan gradu Splitu". Vidimo ga motor ostatka ekonomije grada. Od njega ovdje živi puno ljudi... I svi su gosti dobrodošli u naš grad. Ono što mi želimo jest da im ukažemo na to koji su primjereni načini ponašanja u gradu - rekao je splitski gradonačelnik. 

Ultrom je oduševljena i njegova supruga Marijana, koja je bila na čak dvije festivalske večeri.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 02:41