StoryEditorOCM
Splitbliže se izbori

Puljak uputio oštru poruku HDZ-u: ‘Pobijedit ćemo vas na vašem terenu, s vašim pravilima i sucima...‘

Piše Hina
3. lipnja 2023. - 13:53

Predsjednik Centra Ivica Puljak rekao je u Rijeci da sljedeće godine predstoje izbori na kojima će ta stranka pokušati i pobijediti HDZ na njihovom terenu i po njihovim pravilima.

"Čekaju nas izbori sljedeće godine, na kojima ćemo pokušati i, nadam se, pobijediti HDZ, ali ćemo ih morati pobijediti po pravilima koje su oni izmislili, na terenu koji oni imaju, a imaju na svojoj strani i pravila i suce, ali ćemo ih pobijediti jer imamo bolju i motiviraniju ekipu", rekao je na konferenciji za novinare.

"Umjesto da se žalimo na ta pravila, koja se ne mogu promijeniti dok HDZ to ne želi, mi ćemo ih pobijediti na njihovom terenu i prema njihovim pravilima, a onda ćemo sve promijeniti jednog dana kada dođemo na vlast", dodao je.

Poručio je da se HDZ-a ne treba bojati, da zemlju treba izgraditi ispočetka, da su svi spremni za izgradnju prave europske moderne Hrvatske.

Konferencija za novinare održana je uoči pete konferencije Centra "Opasne ideje 5 – Sve dobro što ste oduvijek željeli Hrvatskoj, a nitko se nije usudio provesti", na kojoj će, kako je kazao Puljak, svoje ideje za budućnost i modernu Hrvatsku iznijeti hrabri i stručni ljudi.

Puljak, koji je i gradonačelnik Splita, kazao je da građani najčešće spominju da su za uvođenje reda i jednake šanse za sve. "Mi otvaramo jednake šanse za sve, otvaramo javne natječaje za sve, za sva radna mjesta i sve što se radi u gradu, uveli smo red", istaknuo je Puljak.

Potpredsjednik stranke arhitekt Marin Račić smatra da bi projekt tunela ispod rive u Rijeci mogao unaprijediti državu i grad, a naveo je i potrebu unaprjeđivanja participacije građana pri izradi urbanističkih planova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:30