<p>Ana Ursula Najev Vrtirepka</p>
Splitska mala

Ana Uršula Najev: Pjesme koje ćete čuti su bezvremenski hitovi!

Piše Milena Budimir
Foto Privatni Album/
14. lipnja 2023. - 10:28

Ta mala na "daskama koje život znače" rastura, na velikom ekranu rastura, a kad se primi mikrofona, pa pusti onaj svoj raskošni glas - tada rastura, rastura, rastura.

Ona je Ana Uršula Najev.

Ulovili smo je, na brzinu, između proba, nastupa, priprema za Splitski festival.

- Jako me veseli nastup na Prokurativama. Oduvijek sam ih smatrala jednom od najljepših lokacija u mom Splitu, a i dugogodišnja tradicija festivala, koncerata i velikih imena koji su na Prokurativama nastupali tu pozornicu čini kultnom, stoga mi je čast upisati se u knjigu izvođača i polaskana sam pozivom - veli nam.

image
Neja Markičević/Cropix

- S Mironom i jazz orkestrom HRT-a već sam imala prilike raditi i imam samo najljepše riječi za njih. Riječ je tu o iznimnim glazbenicima i dragim ljudima s kojima je dijeliti pozornicu i note čista radost i užitak - nahvalila je odmah kolege glazbenike i objasnila nam što će pjevati:

- Pjesme koje ćete čuti bezvremenski su hitovi koji, sigurna sam, neće izblijedjeti, a mi ćemo vam ih izvesti u novom aranžmanskom ruhu. Nastupati u svom gradu uvijek je najveći izazov i gušt istovremeno. Mislim da nas čeka prava splitska, ljetna, predivna glazbena večer u kojoj će uživati i publika i izvođači - kazal nam je Ana Uršula Najev.

image
Neja Markičević/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2024 19:42