StoryEditorOCM
SportNOGOMET IZ NK ZADRA

Zadrani krenuli s pripremama!

Piše I. Gjergja
18. siječnja 2017. - 15:23
nkzadar_tening3-100613

Igralište NK Zadra, Stanovi su u pravom smislu riječi "oživjeli", a na njemu su krenule proljetnje pripreme nogometaša. Nogometašima su se obratili trener Jole Butić, Svetko Ćustić, direktora i predsjednika NO Jakov Surać. Od igrača se traži profesionalizam i maksimalna ozbiljnost u radu, a kako se čulo, u klubu je situacija normalizirana.

- Cilj nam ostaje isti, a to je povratak u Drugu nogometnu ligu Hrvatske, na kraju ove sezone. Vidite i sami da su se u klubu dogodile velike promjene, no, njih trebaju i moraju pratiti rezultati, a za to ste vi tu. Cilj nam je zajednički, a kad je tako moramo djelovati kao jedan, dignuti klub na višu skalinu u natjecanju, kazao je Ćustić.

 Na pripremama u NK Zadru su: Tomislav Glujić, Karlo Jurjević, Mario Pedić, Ivan Šimurina, Mario pedišić, Renato Pantalon, Robert Viduka, Mateo Pranjić, Josip Jurjević, Ivan Tokić, Paulo Colić, Josip Anić, Andrija Bubnjar, Anđelo Čulina, Vlatko Blažević, Želimir Terkeš, Bruno Brlić, Josip Bilaver, Filip Aleksić, Petar Prekpalaj, Dragan Župan, Mateo Rončević, Vedran Smokrović.

19. travanj 2024 05:27