StoryEditorOCM
SportKATASTROFA BEZ KRAJA

Zadar vodio s 20 razlike pa izgubio i od Krke - Višnjikom se orilo "vi ste sramota" i "uprava odlazi"!

Piše D.Žura
29. siječnja 2017. - 20:49
zadar_krka7-290117

ZADAR – Dvorana "Krešimir Ćosić". Gledatelja:2000. Zadar – Krka 77 :83  (30 : 15 ,16:19,15:20,16:29).

Suci: Vojinović i Nešković (Srbija), Mitrovski (Makedonija).

ZADAR: Bašić (2) , Vladović (8) , Jelenković , Krajina , Georgiev , Špaleta, Marinković (20) , Barać (15), Ramljak (7) , Kovačevič (9) , Mazalin (16) , Franke.

KRKA: Rebec (18) , Curry (19) , Kastrati (2) , Rojc (2) , Jukić(2) , Dimec , Čebular(8) , Ritlop , Bunić(21) , Elliott (4), Luković (8).

"Vi ste sramota"! I ovo " Uprava odlazi", glasovi  su koji su stizali s tribina na Višnjiku, zapravo je najbolji komentar nove zadarske košarkaške bijede! Ili, može i na drugi način, odnosno, može se postaviti pitanje: "Jeste li gledali naše rukometaše"? Jeste! E, pa onda vam je sve jasno, Zadar je slično kao Hrvatska imao dvadeset poena viška u 13. minuti i doživio poraz!  Tko zna možda je i Zadranima preko parketa prošla "slovenska crna mačka"? Nije! Nego , manjak kvalitete na svim klupskim razinama, odrazio se i na igru momčadi koja krene pa stane. Što se dogodilo nakon tako velike prednosti? Neven Plantak, koji je izgleda bivši trener, nije mogao ponuditi prave riječi na upit...

- Ne znam ! Da znam, odgovorio bih..

Ali je zato posve jasno kazao kakve su mu namjere u idućim danima...

- Ne bih želio nište prejudicirati, međutim, moje mišljenje je da se nešto treba promijeniti. Dovoljno je kazati kako je prijelazni rok prošao i da se igrače ne može mijenjati. Imam sastanak s dvojicom direktora i nakon toga će se sve znati - kazao je Plantak, kojem je dolje potpisani ponovio pitanje: "Neno mislite li dati ostavku"?

- O ostavci? Treba vidjeti nema smisla istrčavati, mogu samo ponoviti kako su promjene potrebne – zaključio je Plantak tihim glasom, jer su ga "pucale" emocije!

Zajedno s igračima, Plantak je pretrpio brojne uvrede, pa je i razumljiva njegova tišina glede zbivanja na utakmici. Ipak je nešto prozborio...

Nakon  jedne ili dvije zamjene imamo velike amplitude u ritmu naše igre. To nam se nažalost redovito događalo ne samo večeras – kazao je Neven, trener koji će posve sigurno napustiti klupu Zadra.

Igrači? Njima zasigurno nije nimalo lako, niti im je jasno što su sve uspjeli promašiti u minutama kad se još nešto moglo napraviti.

Teško je bilo što reći, emocije nas sve skupa "tuku". Ne znam što nam se dogodilo u drugom poluvremenu. Bilo je previše grešaka promašenih zicera, i ja sam imao situaciju kad je trebalo uzeti šut, ali nisam. Strah ili nervoza, ne znam stvarno, međutim, ovo je iznimno težak poraz za nas – zaključio je Lovro Mazalin.

19. travanj 2024 09:26