StoryEditorOCM
SportDIREKTORICA KOŠARKAŠKOG TURNIRA O NOVOJ KONCEPCIJI ZADAR BASKETBALL TOURNAMENTA

Zdenka Zrilić: "Zadarsku publiku ne zanimaju utakmice koje će njihov klub sigurno izgubiti"

Piše Hrvoje Slišković/Jutarnji list
2. veljače 2017. - 14:58
zrilic_zdenka3-230916

Direktorica zadarskog košarkaškog turnira Zdenka Zrilić obrazložila je novu koncepciju u vodećem europskom pripremnom košarkaškom turniru Zadar Basketball Tournamentu na kojem službeno neće igrati KK Zadar.

- Sudjelovanje KK Zadar ionako nije bio veliki mamac za gledatelje jer zadarsku publiku ne zanimaju utakmice koje će njihov klub gotovo sigurno izgubiti. Nikome od nas to nije u interesu. Grad je podržao našu odluku, a Tornado ionako nije dolazio na turnir pa neće imati ništa protiv. Kamo sreće da klub uskoro postane toliko kvalitetan da može ravnopravno sudjelovati na Zadar Basketball Tournamentu i, daj Bože, osvojiti ga.

Vjerujem da će ljudima biti zanimljivije vidjeti gdje su zadarski juniori u odnosu na svoje vršnjake iz Europe, kako se radi s mlađim uzrastima. Organizacijski nam je juniorski turnir zanimljiv jer uz mlade igrače često putuju njihovi roditelji i obitelji, te će oni sedam dana boraviti i našem gradu – kazala je direktorica zadarskog košarkaškog turnira o promjenama.

27. travanj 2024 04:14