StoryEditorOCM
SportZADAR OPREZAN I PRED GOSTOVANJE U LAKTAŠIMA

Naglićeva nada - igraju Kovačević,  Ramljak, Georgiev i Franke!

4. veljače 2017. - 18:00
naglic

Nekad je bilo nezamislivo, uz dužno poštovanje svima, da se gostovanje Zadra najavljuje po raznim "egzotičnim" destinacijama, kao što su Laktaši, gdje se momčad Aramisa Naglića mora sučeliti s Igokeom. Ranije se veselilo europskim košarkaškim imenima, metropolama, međutim, golu istinu se mora prihvatiti, kao i činjenicu da se Zadar bori za ostanak u regionalnoj ligi.

Laktaši?

- Logično je da su domaćini favoriti s obzirom na poziciju na ljestvici, ali i na igru koju prezentiraju ove sezone. Mi se moramo fokusirati na svoju igru, prvenstveno popraviti obranu i pokušati iznenaditi Igokeu. Dobra je stvar što ćemo u rotaciji imati četvoricu igrača koji nisu imali pravo nastupa protiv Cibone ( Kovačević,  Ramljak, Georgiev i Franke), a nadam se da će se i Brzoja oporaviti. Imat ćemo širu rotaciju i tu vidim priliku za iskorak. Domaća momčad ima dosta kvalitetnih pojedinaca, ali je njihov ključni igrač Amerikanac Robinson i morat ćemo posebno pripaziti na njega – kazao  je Naglić koji je na svojoj premijeri doživio poraz od Cibone.

Zadovljan može biti time što je obećao kako će minute dobiti mladi....

-Respektiramo domaću momčad koja ove sezone igra jako dobru košarku. Ipak, mi smo sada u poziciji da nemamo previše kalkulacija, već moramo pobjeđivati kako bi izbjegli posljednje mjesto na kraju ABA lige. Dobro smo se pripremili za Igokeu i moramo prvenstveno dobro obrambeno reagirati da dođemo u priliku uzeti dva boda – kazao je Toni Jelenković, igač Zadra.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 12 sati!

 

23. travanj 2024 10:04