StoryEditorOCM
SportBOKS MEĐUNARODNI TURNIR NITRA U SLOVAČKOJ

Petriču zlato, Skroči srebro, Saciriju bronca! 

Piše Ivica Gjergja
19. veljače 2017. - 22:50
vidaić

Gdje god se pojave boksači BK Zadra, uspješno odrade mečeve i vrate se doma sa odličjima.

Tako su prije dva dana njih trojica pod trenerskom palicom Dragana Vidaića uspješno nastupili u slovačkoj Nitri. Radi se o mlađim seniorima koji su došli do završnice Đeno Skroče (75 kg) i Darijo Petrič (81 kg). Obojici su se suprotstavili odlični slovački reprezentativci. Petrič je u sjajnom finalu zasluženo odnio zlato protiv Davida Zajaca jednoglasnom sudačkom odlukom. Blizu njegovom „uradku“ bio je i Skroče no on je u tri uzbudljive runde podijeljenom odlukom sudaca 3:2 izgubio od domaćina Adriena Amche te se okitio srebrom.

I treći boksač Saciri Fatljim (69 kg), imao je dvije borbe, jednu je pobijedio, a drugu za ulazak u finale izgubio, no osvojio je brončano odličje..

Ostalo mu je veliko međunarodno iskustvo.

– Sretan sam i zadovoljan pa naša dva člana su „uzeli“ zlato i srebro, a što je uspjeh za svaku pohvalu na ovakvo jakom i rekao bi teškom međunarodnom turniru. Radost mojih momaka se ne može opisati. Ponovo se ponavlja da se samo dobrim trenizima i radom može do uspjeha. Pobjede i kolajne su vrijednije više što su u borbama dečki,koje su imali upražnjavali sve ono što smo na treninzima radili. Već danas kreće se u nove treninge i naporni rad jer nas očekuju nastupi, kazuje nam vidno zadovoljan kao i njegovi dečki trener Dragan Vidaić.

Saznali smo da će dečki za koji dan put Crne Gore, gdje će zajedno sa zagrebačkom reprezentacijom i kolegama iz Senja nastupiti u Budvi na tamošnjem međunarodnom turniru.

 

24. travanj 2024 02:44