StoryEditorOCM
SportZEMUNIČANI PUNI OPTIMIZMA ČEKAJU POČETAK PRVENSTVA

​Vujičić slaže momčad između 24 kandidata

Piše Ivica Gjergja
22. veljače 2017. - 21:41
prip2.JPG

Kultne Lužine (igralište NŠK Zemunika) su iz dana u dan sve življe i življe, na jednoj strani igrališta trener seniora Zoran Vujičić, a na drugoj Željko Živković s mladima Zemunika „tretiraju“ svoje. Ovaj put usredotočiti ćemo se na seniorski sastav gdje trener Vujičić slaže igračku ružu pred predstojeće natjecanje u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Onako po svom „naoružan osmjehom“ jer je teren pun seniora, ima ih preko 24 na treningu, a tada je moguće i kvalitetno održati pripreme...

- Do sada smo odradili preko petnaest treninga. Dečki su marljivi, ništa ne prepuštamo slučaju. Sve je unaprijed predviđeno i planirano i to se odrađuju bez pogovora. Odigrali smo i dvije pripremne utakmice s kadetima i juniorima NK Zadra. Zadovoljan sam dosadašnjim tijekom priprema, već u nedjelju igramo Kup susret s Debeljakom što će nam poslužiti kao i svojevrsna uvertira za prvenstveno natjecanje koje počinje 5. ožujka.

Pored domaćih igrača dobili smo još šestoricu, a neki su se vratili u matični klub kao Luka Krnčević, Mario Baždarić i Josip Šarić, kazuje nam trener Vujičić.

Trenutno na Lužinama treniraju: Marino Bukvić, Josip Šarić, Mate i Tomilsav Marušić, Marko Perić, Šime Kresović, Elvis Šarić, Dino Miljković, Mario Baždarić, Luka Krnčević, Ivan Buljat, Filip Medved, Klaudio Šare, Marko Rogić, Marko Jurlina, Igor Drlja, Martin Čurković, Šime Alvir, Nino Adžić - Jurjević, Darko Batur, Nikola Zdunić.

24. travanj 2024 20:07