StoryEditorOCM
SportNK ZADAR POZIVA NA UČLANJENJE U KLUB I ŠALJE PORUKU RENU SINOVČIĆU

Svetko Ćustić: Nećemo ići na Skupštinu Nogometnog saveza Zadarske županije!

Piše Ivica Gjergja
2. ožujka 2017. - 21:18
nkzadar_presica7-020317

Do početka proljetnog dijela natjecanja u Trećoj HNL-jug ostala su nepuna tri dana, pa su u NK Zadru održali konferenciju za tisak na kojoj su pored direktora Svetka Ćustića bili trener Josip Butić i kapetan Tomislav Gluić. U uvodnoj riječi glasnogovornika kluba Romana Morovića osjetilo se, kao u ostalom kod svih koji su govorili, pozitivno ozračje, u klubu pušu neki novi vjetrovi, puno je novih dobrih priča i planova koji bi trebali zaživjeti.

Tako se Morović zahvalio svim ljudima dobre volje koji pomažu klubu, a posebno je istakao naše internacionalce, bivše igrače Zadra, Danijela Subašića, Ivana Santinija i ostale koji svesrdno pomažu u donacijama, sportske opreme, ali svim drugim oblicima pomoći.

NK Zadar je danas predstavio i "povijesni projekt", članstvo kluba, od pojedinca do obitelji za koji je predviđen popust, a svi će imati svoju klupsku iskaznicu, besplatnu ulaznicu, popust za kupnju klupskih suvenira, nagrade i slično. Sve su to razlozi zašto u Stanovima očekuju porast članova, a među prvima koji su svoju vjernost NK Zadru potpisali su Jerko Biloglav - Kartaga i mladi Bojan Kranjec. Članska pristupnica iznosi 100 kuna.

Nakon Morovića nazočnima se obratio i direktor Svetko Čustić: - U ovih pet mjeseci od kada sam u klubu mogu reći da smo se dobro snašli u uvjetima kakvi su bili. Zajedno sa suradnicima radimo i gledamo pozitivno naprijed, za boljitak našeg Zadra. Ne volimo puno pričati, no moram podvući da je dosta toga napravljeno i na terenu, ostaje nam da idemo prema cilju, a to je druga liga. Da smo malo ranije došli u klub ona bi bila sigurna, ovako ćemo se boriti. U klubu se jednostavno sve mora dignuti na višu razinu, a za to nam treba mira. Obećavam da ćemo naše ciljeve ostvariti, kazao je Ćustić.

Trener Josip Butić izvijestio je o početku prvenstva i proteklim pripremama.

- Kada mi u stručnom stožeru i igrači vidimo i znamo koliko naši u klubu rade, tada ne smijemo i ne možemo a da i mi na terenu na svakoj utakmici ne ostavimo srce. Vjerujte da će tako i biti. Zadovoljan sam odrađenim pripremama koje su bile duge, sadržajne i kvalitetne. Posložena je „igračka ruža“, trenutno su nam dva igrača izvan stroja, jedan radi kazne, a drugi ozljede. Na njih ne mogu računati u prvom kolu protiv kaštelanskog Vala u subotu (15 sati). Svaku utakmicu igrat ćemo na pobjedu, pa tako i ovu, jer ona će nam kazati gdje smo. Osjećam da smo bolji, to treba iskoristiti i ne gledati druge nego tražiti nove prilike i nizati bodove, rekao je Butić.

Na kraju je kapetan Tomislav Gluić dodao:

- Iza nas je 45 dana, dobrih i kvalitetnih priprema koje smo svojski odradili, sve u želji da budemo što spremniji. U momčadi vlada pozitivna atmosfera, zna se tko što radi i očekivati je dosta dobrih igara, rezultata i dakako pobjeda, pa i ove prve protiv Vala. Na kraju moram reći da je cijela prva momčad potpisala pristupnicu i učlanila se NK Zadar, kazao je Gluić.

 

ĆUSTIĆ: NK ZADAR NEĆE IĆI NA SKUPŠTINU NOGOMETNOG SAVEZA

Nakon konferencije za tisak Svetko Ćustić se osvrno i na zakazanu Skupštinu Nogometnog saveza Zadarske žuapnije, koja je sazvana za petak u hotelu Kolovare. - Ne idemo na Skupštinu, nismo zadovoljni radom Nogometnog sveza Zadarske županije iz jednostavnog razloga. Mi u Savezu nemamo prvoligaškog ni drugoligaškog suca, nama delagata, to je nedopustivo. Mi kao nositelj kvalitete u nogometu ne možemo se s tim pomiriti i nećemo tamo biti.

23. travanj 2024 10:24