StoryEditorOCM
SportDIREKTOR NK ZADAR SVETKO ĆUSTIĆ

Sinovčić je dobio prvo poluvrijeme, ali ne i utakmicu - većinski vlasnik NK Zadra nije on nego Grad Zadar!

11. ožujka 2017. - 11:20
nkzadar_presica3-020317

Na ponovljenoj izbornoj Skupštini Nogometnog saveza Zadarske županije Reno Sinovčić je ponovno izabran za predsjednika nakon što mu je povjerenje dalo 18 od 19 članova Skupštine koji su se odazvali njenom održavanju. Ovakav ishod sigurno nisu očekivali u NK Zadru odakle je prošlog tjedna stiglo priopćenje iz kojeg je bilo očito da Sinovčićevo sazivanje izborne Skupštine smatraju nelegalnim.

Sve do samog početka sjednice, u petak u 18 sati u hotelu Kolovare, trajali su žestoki lobistički pritisci s obje strane, a na kraju je kvoruma bilo i Sinovčić je izabran.

-Dobio je prvo poluvrijeme, ali ne i utakmicu! Postoji pravna podloga po kojoj ćemo dokazati da je izborna Skupština bila nelegalna. Sinovčić je za svoju kandidaturu skupljao tih 26 potpisa na raznorazne načine, pitanje je jesu li svi koji njegovu kandidaturu potpisali imali pravo na to. Zbog toga NK Zadar i nije htio sudjelovati u radu Skupštine, jer je tolikim brojem potpisa za svoju kandidaturu bila onemogućena neka druga kandidatura. Sinovčić je bio jedini kandidat, kao da je Kim Il Sung, kaže direktor NK Zadra Svetko Ćustić.

Sinovčić je delegatima izjavio i da je on većinski vlasnik NK Zadra i da nikad nije imenovao Svetka Ćustića za direktora, te da će se od ponedjeljka početi brinuti za NK Zadar.

-Ma kakav većinski vlasnik?! Prije nekoliko dana dionice NK Zadar su ovjerene kod javnog bilježnika i taj je dokument otišao u Zagreb. Većinski vlasnik NK Zadra je Grad Zadar. Baš bih volio da se u ponedjeljak pojavi u Klubu, čekam ga i ne bojim se njegovog "dolaska", a jedino što mu želim je mir u sljedećih 10-15 godina, kaže Ćustić.

P.O.

26. travanj 2024 20:49