StoryEditorOCM
SportDRŽAVNO NATJECANJE U PLIVANJU ZA OSNOVNOŠKOLCE U RIJECI

„Benje" i „Zadarski otoci" peti!

Piše Ivica GJERGJA
16. ožujka 2017. - 12:27
OSZadarskiotoci.JPG

Na bazenu Kantrida održano je državno natjecanje u plivanju za osnovnoškolce, a od zadarskih škola nastupili su u muškoj konkurenciji OŠ Šimun Kozičić Benje, a u ženskoj konkurenciji OŠ Zadarski otoci. Obe su osvojile peto mjesto od 15 osnovnih škola koje su se natjecale.

OŠ ŠK Benje nastupio je u sastavu: Marko Škifić, Donato Dellavia, Tomi Vukić, Leon Patrk, Teo Jakšić, Filip Smolić, Adrian Šaponja, Mario Frakić, Zvonimir Rnjak. Voditelj Dražen Adžić.

U ženskoj konkurenciji OŠ Zadarski otoci bile su blizu trećeg mjesta, slabije su otplivale u štafeti slobodnog stila 44x50 kraul, tako da je i njima pripalo peto mjesto.

One su nastupile su sastavu : Ellena Šušteršić, Petra Dobrić, Magdalena Majić- Mazul, Rea Grgurović, Antonija Klanac, Dina Tot, Barbara Marin, Nika Bašić, Sara Ćoza. Voditelj Marinko Bilić, a u pratnji je bio i ravnatelj Davor Barić.

-Što reći, ništa curama ne zamjeram, pače, nosile su se dobro, moramo znati da je to sport, gdje se pobjeđuje i gubi. Ja im čestitam na ostvarenom, kazao nam je kratko voditelj OŠ Zadarskih otoka, Marinko Bilić profesor.

 

19. travanj 2024 07:38