StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA - JUG 20. KOLO

Dragan Župan: Moramo nastaviti pobjeđivati!

Piše Ivica GJERGJA
17. ožujka 2017. - 14:53
detaljprimorac

Na izuzetno nezahvalno i teško gostovanje odlazi nogometaši Zadra u Makarsku na noge Zmaju koji nije ni malo u zavidnoj poziciji, pače. Domaćin će nastojati sve učiniti kako bi pobijedio jer nije lijepo biti u donjem dijelu ljestvice. Njihov trener Armando Marenci prati sva zbivanja pa i ona što se događa u Zadru i riješen je osvojiti sva tri boda.

No Zadrani su se dobro pripremili biti će kompletni jer se vraća kapetan Tomo Gluić i napadač Josip Jurjević. Jedan od najboljih u sastavu Zadra, Dragan Župan kazao nam je:

-Cijenim našeg domaćina, znamo da su na poziciji koja nije dobra, no mi idemo na pobjedu, te ojačati bodovni saldo i iz kola u kolo i tako ostvarivati cilj, dohvatiti vrh ljestvice, kazao je Župan.

Utakmica u Makarskoj počinje u 15,30 sati, subota.

IZ HNK PRIMORCA Malčić: "Croatia pada"!
U dva susreta nogometaši Primorca upisali su na svoj bodovni konto jedan bod što ne zadovoljava u prvom redu igrače pa onda i sve ostale. No, panike nema, u klubu je radna atmosfera, svi igrači svojski izvršavaju svoje obveze, a u prvih jedanaest u srazu sa Croatiom (Zmijavci) vraća se i kapetan Vedran Ješe, čime će obrana i vezni red dobiti mnogo.

Ješe natrag, a napad će predvoditi Željko Malčić iskusni nogometni lisac, kojemu ovog puta ne bi trebao promaći gol:

- Croatia „pada" pišite, to je sigurno. Dobra je to momčad, cijenim njihovu igru, ali dolaze na naš teren, a mi svi u sastavu smo riješeni uzeti sva tri boda, što ćemo i napraviti, kazao nam je Malčić i otišao na trening.

Utakmica počinje u 15,30 sati u Biogradu.

19. travanj 2024 03:14