PRIJAVITE SE NA NAJVEĆI MALONOGOMETNI TURNIR U HRVATSKOJ Donosimo raspored kvalifikacijskih turnira Coca-Cola Cupa!

PRIJAVITE SE NA NAJVEĆI MALONOGOMETNI TURNIR U HRVATSKOJ

Nakon Splitsko-dalmatinske županije, kvalifikacijski turniri ovogodišnjeg Coca-Cola Cupa održat će se u Zadru, Biogradu i Pristegu.

Coca-Cola Cup, najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i ove se godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih, a već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30.000 igrača koji će odmjeriti snage na nogometnim terenima u više od 65 gradova diljem Hrvatske. Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha, mladima u Hrvatskoj nudi mjesto gdje mogu uživati u sportu, natjecati se, veseliti se i družiti s vršnjacima – kako sam svojim suigračima i navijačima, tako i s protivničkim momčadima.

Raspored kvalifikacijskih turnira u Zadarskoj županiji je:

Zadar - 20.3., SC Franka Lisice

Biograd - 20.3., NK Primorac

Pristeg - 23.3., igralište Pristeg

Prijave su moguće za 2 dobne kategorije: od 12 do 15 godina starosti (2002. godište i mlađi) i od 16 do 18 godina starosti (1999. godište i mlađi). Svaka ekipa može prijaviti maksimalno 10 igrača i voditelja (odraslu osobu u pratnji). Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: prijava.igremladih.org. ili direktno kod koordinatora natjecanja u vašoj školi ili klubu. Prijaviti ekipu bit će moguće i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira.

Četiri polufinalne ekipe iz svakog grada plasirat će se na županijsko natjecanje koje će se održati u Zadru 18.travnja.

Detaljan raspored natjecanja može se vidjeti i na web stranicipotražiti www.igremladih.org/bs/coca-cola-cup-2017.

Velika državna završnica turnira očekuje se i ove godine u Splitu, početkom kolovoza, u sklopu Sportskih igara mladih. 

Naslovnica Sport

Najčitanije