OTVORENO REGIONALNO PRVENSTVO ZA OSOBE SA INVALIDITETOM Ninčević „uzeo“ devet zlatnih!

OTVORENO REGIONALNO PRVENSTVO ZA OSOBE SA INVALIDITETOM
Mihovil Ninčević s odličjima
Trener Renato Škulić sa Ninčevićem

U organizaciji PK Zadar na bazenu Višnjik održano je Otvoreno Regionalno prvenstvo za osobe sa invaliditetom, na kome je nastupilo 100 plivača iz 13 klubova. Pored klubova iz Hrvatske gostovali su i klubovi iz Slovenije. Na ovom natjecanju PK Jaderu je predstavljao Mihovil Ninčević (97), a vodio ga je trener Renato Škulić.

Mihovil je u klasi S - 14 kroz dva dijela natjecanja nastupio u pet disciplina, te je osvojio 9 zlatnih medalja i to:

Na 50 m leđno 33.48 osvojio je zlatnu medalja u konkurenciji ukupno svih natjecatelja i zlatna medalja u klasi S- 14

na 50 m leptir 31.32 osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji ukupno svih natjecatelja i zlatna medalja u klasi S -14

Na 100 m leđno 1:12.09 osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji ukupno svih natjecatelja i zlatna medalja u klasi S-14

Na 200 m slobodno 2:22.02 također je osvojio zlatnu medalju u konkurenciji  ukupno svih natjecatelja i zlatna medalja u klasi S14

Na 100 m delfin 1:12.77 zlatna medalja u konkurenciji  ukupno svih natjecatelja dok je u klasi S14 bio jedini natjecatelj te zbog pravila natjecanja u toj konkurenciji nije dobio medalju.

U svim disciplinama Mihovil je doplivao do osobnih rekorda, a njegov trener Renato je najzadovoljniji rezultatima u disciplinama 100 m leđno i 200 m slobodno.

- Mihovil je ostvario najveći napredak u disciplini 100 metara leđno i 200 metara slobodno te postigao uspjeh. Posebno mi je zadovoljstvo to što je ostvario jer je tjedan dana prije natjecanja Mihovil bio bolestan te su njegovi rezultati time još vrijedniji - rekao je trener Renato Škulić.

Naslovnica Sport

Najčitanije