StoryEditorOCM
SportPRVENSTVO HRVATSKE U BOKSU ZA JUNIORE I KADETE

Četiri dana borbi na Banini sa 150 natjecatelja

Piše Ivica Gjergja
29. ožujka 2017. - 18:10
Konfboks.JPG

Vodeći ljudi Boksačkog kluba Rebel, Mario Nikolić-Paćo, Romana Lasan i Ive Vuleta, u suradnji sa zadarskim boksačkim savezom i Hrvatskim boksačkim savezom, domaćini su Prvenstva Hrvatske za mlađe dobne skupine koje će se održati u Zadru od 30. ožujka do 2. travnja.

Prvenstvo će se održati u dvorani bivše vojarne Banina na Višnjiku, a nastupit će ukupno preko 150 natjecatelja u kategorijama juniora, kadeta i mlađih kadeta. Svi boksači i njihovo vodstvo bit će smješteni u hostelu Ferijalnog saveza na Boriku.

Konferencija za tisak pred otvaranje prvenstva održana je u srijedu, a prvi je sve pozdravio Pere Knežević, predsjednik Boksačkog saveze grada Zadra i član izvršnog odbora Boksačkog saveza Hrvatske.

- Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što možemo u Zadru održati ovo prvenstvo. Veliki broj naših mladih natjecatelja želi se boriti, a mi ih od srca podržavamo. Na prvenstvu sudjeluju i tri zadarska kluba, Diabolik, Bendic i Rebel. Žao mi je što i drugi nisu prijavili svoje natjecatelje, no vjerujem da će to tijekom dana i sutra učiniti - kazao je Knežević uz podršku organizatoru i vjeru da će svi gosti uživati u natjecanju i našem gradu.

 

Raspored održavanja natjecanja

Četvrtak: 16 sati: svečano otvaranje na Banini, a nakon toga natjecanje - eliminacije

Petak: od 15 sati - četvrtfinale

Subota: od 15 sati - polufinale

Nedjelja: od 12 sati - finala

20. travanj 2024 00:38