StoryEditorOCM
SportPREDSTAVLJEN NOVI TRENER U STANOVIMA

Pudar: Cilj je stvoriti momčad za povratak u Drugu ligu

Piše Ivica Gjergja
29. ožujka 2017. - 18:24
wew.JPG

U prostorijama NK Zadra predsjednik kluba Svetko Ćustić predstavio je novinarima novog trenera Ivana Pudara.

- Tko je gospodin Ivan Pudar svima je dobro poznato. Pudar je bio ne samo moja želja nego i mojih suradnika, a vjerujte i njegova, tako da msmo na kraju svi skupa neizmjerno sretni i zadovoljni. Kada je Pudar u pitanju, naša priča traje malo duže, a sada je nakon nekoliko ne dobrih naših rezultata došlo vrijeme da ga angažiramo. Dogovorili smo se da ostane do kraja polusezone, s tim da smo mi otvoreni za suradnju i nakon završetka lige. Sjest ćemo i dogovoriti se. Ostaje mi da Pudaru i dečkima na travnjaku poželim mnogo dobrih rezultata - kazao je Ćustić.

Par riječi je kazao i Predsjednik Skupštine NK Zadra Josip Bepo Bajlo.

- Pudar je bio moja želja još 2001. godine, ali se nije realizirala. Sada smo tu skupa, zajedno ćemo dijeliti dobro i manje dobro. Želim mu mnogo uspjeha, kazao je Bajlo.

- Pratio sam rad i rezultate NK Zadra, bio sam na utakmicama u Zadru, pa i na posljednjoj koju su igrali s Orkanom u Dugom ratu. Znam kakva je situacija u klubu, da je sada čista i da se može normalno raditi. Gdje god sam bio, radio i trenirao, moja momčad imala je glavu i rep. Vjerujte sada će tako biti i ovdje. Nekolicinu starijih, ali i mlađih igrača, poznajem, no svi će dobiti u igri koliko zasluže. Rekao sam vam, imam dobru podlogu za rad, do kraja prvenstva ćemo stvoriti konstrukciju momčadi za sljedeće razdoblje kada bi trebalo krenuti prema Drugoj ligi. Već je sada kasno, Hajduk II je otišao daleko na ljestvici i to, uvjeren sam, neće ispustiti. Pozivam vas da dođete na trening u 16 sati – dodao je na kraju novi trener Zadra ne krijući zadovljstvo što se našao za kormilom Stanova.

19. travanj 2024 20:07