StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA - JUG 27. KOLO

Blažević:"Probiti ćemo bedem Hrvaca"!

Piše Ivica GJERGJA
21. travnja 2017. - 16:27
primorac

Ponijeli su igrači Zadra iz Stobreča u prošlom 26. kolu doma bod, a prema prikazanom na terenu mogli su i više, no splet nesretnih okolnosti i loše vrijeme te kiša koja je poglavito u drugom dijelu padala jako, bila je smetnja upravo tome. No sve je već iza njih očekuje ih sutra (subota) veliki sraz sa Hrvacama koji su treći na ljestvici, koji igraju dobro i žele i u Zadru ostati neporaženi. No Zadrani su sve pripreme za taj susret obavili, svi su na broju, trener Ivan Pudar će moći izabrati najbolji sastav, a njihov prvi napadač Vlatko Blažević, inače prvi strijelac lige sa 22 postignuta zgoditka je optimista i kaže:

- Već od prvog sučevog zvižduka krenuti ćemo u napad. Momčad Hrvaca je dobro organizirana i ukomponirana momčad poglavito u obrani, trebati će nam dosta truda da taj bedem pred njihovim vratima probijemo. Vjerujem da Župan, Terkeš, ja i ostali to možemo, uostalom moramo ga probiti i doma ostaviti sva tri boda - kazao nam je Blažević.

Susret se igra na Stanovima u 16.30 sati.

 

IZ HNK PRIMORCA Mateo Colić: "Naš brod plovi mirno"!

Jednu od najboljih, najljepših susreta i sa najviše izraženih zgoditaka 4:0 pobjedom igrači Primorca su odigrali u prošlom kolu doma sa Zmajem iz Blata na otoku Korčuli. Mogli su Primorci slaviti i veću pobjedu da su napadači u nekoliko prigoda bili malo pribraniji. No dobro je i ovako, "gradi" se na igralištu Silvio i Kazimir ljiepa nogometna priča koja će, uvjeravaju nas, a i sami smo svjedoci toga, trajati dugo. Brzo je "okrenut" je list, krenulo se već od ponedjeljka u pripreme za susret protiv Vala u Kaštel starom, subota u 16,30 sati. Trener Leo Šarić i njegov stožer imaju slatke brige, dosta igrača zaslužuje igrati, a za samo 11 ima mjesta u prvoj postavi. Svakako da je pored Luke Vodopije bio ponajbolji u sastavu domaćih s Zmajem, Mateo Colić koji nam je kazao:

- Naš brod "plovi" mirnim putem ka ciljanoj luci, a to je ostanak i dobra igra u ligi. Za sraz s Valom smo spremni, idemo se jednostavno nadigravati i uzeti što se može pa neka bude i bod ne bi nam bilo krivo, pače oplemenili bi osvojena tri boda u prošlom kolu, kazao nam je Colić.

 

23. travanj 2024 13:10