StoryEditorOCM
SportZADARSKI TRIATLONCI NA MEĐUNARODNOJ UTRCI U CRNOJ GORI

Daniel Filić završio utrku za 5 sati i 1 minutu!

Piše Ana Lipošćak / TK TNT Zadar
15. svibnja 2017. - 01:16
TRIA

U nedjelju je u Kotoru u Crnoj Gori održana trialon utrka srednje distance Ocean Lava Montenegro na kojoj su sudjelovali članovi Triatlon kluba TNT Zadar Daniel Filić i Iva Perinić i sedam članova Triatlon kluba Zadar. 

Daniel je završio utrku za 5 sati i 1 minutu, dok je Iva odradila za 6 sati i 31 minutu. Najbolji rezultat od Članova TK Zadar imao je Ivan Tuta.

Na utrci je nastupilo oko 200 natjecatelja, od čega 34 žene. Plivalo se 1,9 km, nakon čega je slijedila dosta teška dionica na biciklu od 90 km s više od 700 m visinske razlike, a na kraju se trčalo 21 km po jako vrućem vremenu. Cilj je bio ispred gradskih zidina u Kotoru. 

- Utrka je bila odlična, s odličnim ambijentom i vrhunskom organizacijom. Odradio sam mirno, bez prevelikog forsiranja. Veoma sam ponosan na Ivu kojoj je ovo bio prvi nastup na ovoj distanci - poručio je trener Triatlon kluba TNT Zadar Daniel Filić.

Ovakav sportski spektakl do sada nije održan u Crnoj Gori, a nedjeljni sportski dan u Kotoru obilježili su i zadarski sportaši čime su pokazali kako je triatlon rastuća grana u Zadru. 

18. travanj 2024 23:35