StoryEditorOCM
SportFOTO: MEĐUNARODNI MALONOGOMETNI TURNIR NA MALLORCI

Zadarski policajci zauzeli peto mjesto i posjetili Luku Modrića!

Piše Ivica Gjergja
18. svibnja 2017. - 14:21
salukom.JPG

Predstavnici veterana PNT Croatia, sastavljena od veterana MUP-a i IPE Internacionalne policije, nastupili su na Međunarodnom turniru policije u Mallorci i na kraju osvojili peto mjesto. 

PNT Croatia je nastupila sa devet igrača, a igralo se u sustavu futsal 4+1. U skupini su odigrali odlično, pet puta su ostvarili pobjede, imali jedan neriješeni rezultat i jedan poraz, osvojivši drugo mjesto. 

U četvrtfinalnoj utakmici protiv Rige iz Latvije nije igrao vratar Slobodan Marušić Riba (ozljeda), poveli su golom Verunice, ali su uporni Latvijci iskoristili pogreške u obrani te preokrenuli rezultat i prošli u polufinale. 

Turnir je osvojila reprezentacija crnogorske policije koja je u finalu svladala PSK Sofiu iz Bugarske rezultatom 1:0, dok je 3. mjesto pripalo ELF iz Alžira koji je rezultatom 2:1 pobijedio Rigu iz Latvije. 

PNT Croatia je imala svoje navijače/ice, a bile su to supruge članova IPE Zadarske, a pridružio im se i jedan Slovak po imenu Luboš

Nakon četiri dana nogometa na Mallorci, naši su policajci avionskim letom otputovali u turistički posjet Madridu, gdje su u posjetili Real Madrid i susreli se sa našim internacionalcem Lukom Modrićem

Zadržali su se s njim u kraćem razgovoru uz fotografiranje i želje za osvajanje Primer lige i Lige prvaka. 

- Dojmovi su sjajni, od natjecanja do samog putovanja i posjeta Madridu. U nogometnom dijelu "programa" imali smo dosta dobar rezultat, sve do četvrtfinala kada nam se ozlijedio vratar Slobodan Marušić Riba. Tada smo izgubili i na kraju osvojili peto mjesto, što je ipak lijep uspjeh. I ovom prigodom bi se zahvalio našem Luki Modrića na lijepom dočeku u Madridu, kazao nam je kratko Josip Pavičić prvi strijela PNT Cratie. 

Od članova PU Zadar u sastavu PNT Croatia nastupili su Josip Pavičić, Slobodan Marušić Riba, Predrag Drago Verunica, Toni Pijaca, Marin Marković i Damir Kutanjac

Rezultati:
1. kolo: PNT Croatia - ASA Algeria 5:0 (Pavičić 2, Kukuruzović, Pijaca i Bolanča),
2. kolo: PNT Croatia - Basel Switzerland 3:0 (Pavičić 2, Verunica)
3. kolo: PNT Croatia - PSK Sofia Bulgaria 0:1
4. kolo: PNT Croatia - Bel Horizon Algeria 2:2 (Kukuruzović 2)
5. kolo: PNT Croatia - Fire department Ukraine 5:1 (Pavičić 3, Čižmešija i Beader),
6. kolo: PNT Croatia - Trentino Italy 6:0 (Verunica 2, Sikavica, Pavičić, Bolanča, Pijaca)
7. kolo: PNT Croatia - Railway Employee's Union Czech Republic 4:2 (Čižmešija 2, Beader 2).
1/4 finale: PNT Croatia - Riga Latvia 1:2 (Verunica). 

Lista strijelaca: Josip Pavičić osam zgoditaka, Predrag Verunica, četiri zgoditka, Senad Kukuruzović, Ante Beader i Romeo Čižmešija, po tri zgoditka, Tonči Pijaca i Branko Bolanča, dva zgoditka i Krešimir Sikavica jedan zgoditak.

25. travanj 2024 20:24