StoryEditorOCM
SportVIDEO: ZAŠTO, ZAŠTO? OVO JE NEPROCJENJIVO

Pogledajte Modrićev izraz lica kad su mu rekli da ne može podići pehar prvaka!

23. svibnja 2017. - 13:10
luka

Luka Modrić prošle je nedjelje osvojio svoj prvi naslov prvaka s RealMadridom iako je na Bernabeu stigao prije pet godina. To je jedini trofej koji je hrvatskom reprezentativcu nedostajao u Primeri s obzirom da je prijašnjih godina s Los Blancosima osvajao Ligu prvaka, Kup Kralja, klupsko Svjetsko prvenstvo te španjolski i europski Superkup.

Vatreni je konačno mogao proslaviti osvajanje naslova zajedno sa svojim suigračem Velšaninom Garethom Baleom kojem je ovo također bilo prvo penjanje na tron u Španjolskoj i uopće. Dugo je trajalo njihovo slavlje na terenu, ali njega ga je prekinuo jedan od službenika koji je našem reprezentativcu poručio kako ovog puta ipak neće podići pehar prvaka jer se čitava ceremonija proglašenja odgađa za početak iduće sezone.


Genial las caras de Modric y Bale cuando se...

Naš je reprezentativac istog trenutka promijenio izraz lica i službenika kluba pitao što je razlog, a potom se zatrčao prema Ronaldu te i njega pitao je li istina kako neće podići trofej. Ronaldo se na kraju ipak 'smilovao' i priznao kako je sve bila samo šala.

Pogledajte video.

19. travanj 2024 06:29