StoryEditorOCM
SportU SRIJEDU JE NOGOMETNA FEŠTA NA STANOVIMA

U finalu Kupa sastaju se Škabrnja i Dragovoljac - karuselom stižu i navijači!

Piše Ivica Gjergja
30. svibnja 2017. - 13:57
kup

Finale Kupa odigrat će se u srijedu  u 17,30 sati na igralištu Stanovi i bit će to svojevrsna fešta nogometa. Naime, vjerni navijači Škabrnje, ali i Dragovoljca iz Poličnika najavljuju svoj dolazak u velikom broju. Karusel već zarana kreće iz jednog i drugog mjesta, sve s onim da se na kraju finala pozdravi pobjednika za kojega navijaju.

Oba trenera, ali i njihovi predsjednici najavljuju kompletne momčadi koje će gurnuti u igru ili bar one koji mogu, a da nisu ozlijeđeni. Koliko smo saznali iz Škabrnje "žuti vlak", kojega predvodi jedan od najvatrenijih navijača Radoslav Jurić-Rašo, kreće svojom ustaljenom turom prema Stanovima, nadaju se da će žuta boja prevladati igralište. No neće manjkati ni navijača Dragovoljca. Poličani također spremaju nešto lijepo za svoju navijačku skupinu.

Sigurno je da će sve biti pod kontrolom, no andrenalin za osvajanje Kupa je veliki kod nogometaša, ali i navijača. Bit će, kažu predsjednici klubova Zvonko Škara - Holcer (Škabrnje ) i Branko Zrilić (Dragovoljac), na visokoj razini njihovi navijači, a očekuju fer i koreknu igru, pa neka pobijedi trenutno bolji.

Evo što su nam kazali predsjednici, Zvonko Škara - Holcer, Škabrnja:

-Još se euforija i slavlje mojih igrača nije ni stišala nakon subotnjeg osvajanja prvog mjesta u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Zadar, a već nas čeka novo iskušenje, finale Kupa. Zapovijed je izdata za osvajanje Kupa, kako bi oplemenili prvo mjesto. Osjećam da to dečki mogu jer su dokazali da su najbolji u ligi. Očekujem fer i korektnu igru, kratak je bio Holcer.

Branko Zrilić, predsjednik Poličnika:

-Idemo se nadigravati i ukoliko osvojimo Kup bit ćemo neizmjerno sretni i zadovoljni, ako pak ne osvojimo znat ćemo čestitati našim sportskim suparnicima i prijateljima iz Škabrnje. Želja mi je da nakon utakmice sjednemo skupa i popijemo piće bez obzira tko pobjedio i osvojio Kup, kazao nam je Zrilić.

18. travanj 2024 04:30