StoryEditorOCM
SportZADARSKI TRIATLONCI U PUNOJ SNAZI

Klaudio Kotlar najbolji u Pakoštanima, sedam medalja osvojili na Rabu

Piše I. Gjergja
25. lipnja 2017. - 21:08
triatl3

Članovi Triatlon kluba (TNT) Zadar postigli su zapažene rezultate na nedavnom Pine beach Pakoštane X weekendu, na kojemu su sudjelovali brojni predstavnici toga sporta iz zemlje i inozemstva.

Održane su utrke mini aquatlona, supersprint aquatlona i kros triatlona. Utrka u kros triatlonu ujedno je u toj kategoriji bila Prvenstvo Hrvatske, dok se u kros triatlonu osim pojedinačne utrke održala i štafeta.

Prvo mjesto u štafetama osvojila je štafeta iz TK TNT Zadar u sastavu Frančeska Vulin, Mladen Karlovčec i Mate Maksan.

Na Prvenstvu Hrvatske po kategorijama medalje za TNT u kategoriji M 25, prvo mjesto osvojio je Klaudio Kotlar, dok je Marin Skoblar osvojio treće mjesto u kategoriji M 40.

Na utrci je nastupio i Luka Čirjak koji je osvojio peto mjesto u kategoriji M 30. Na utrci kros triatlona sudjelovali su i Eugen Mujagić koji je osvojio 18. mjesto u ukupnom poretku, kao i Maja Mandić Blašković, koja je završila utrku na 8. mjestu kod žena.

Također su mladići i cure iz TNT-a nastupili i na prestižnom rapskom triatlonu, njih sedmero se vratilo s brojnim kolajnama. Štafeta u sastavu Daniel Filić, Duje Šalaj i Toni Perinić odnijela je srebro, dok su djevojke osvojile medalje u svojim kategorijama. Iva Perinić tako je ponijela srebro u kategoriji Ž 30, Ana Lipošćak broncu u kategoriji Ž 30 te Mina Mikec zlato u kategoriji Ž 50.

U muškoj kategoriji sprint utrku završio je i Brane Čerina.

- Ponosni smo na rezultate, jedva čekamo nova natjecanja - poručili su nam vrijedni članovi uspješnog sportskog kluba na čelu sa Klaudiom Kotlarom.

19. travanj 2024 13:39