I SILBA IMALA SVOJ SPORTSKI VIKEND: ZABAVNO, A ZDRAVO Silba Night Run i današnji Aquatlon nije spriječilo loše vrijeme

I SILBA IMALA SVOJ SPORTSKI VIKEND: ZABAVNO, A ZDRAVO


Da je važno baviti se sportom pokazali su svi sudionici Silba Night Run 2017., ulične trke po mraku i Aquatlona, discipline plivanja i trčanja koje su se održale ovog vikenda na otoku Silbi.

Silba Night Run 2017., po prvi puta je održana sinoć, u petak,  ta odaziv sudionika je bio pravi pokazatelj kako će ona zasigurno ubuduće postati neizbježno ljetno sportsko događanje, na kojem će htjeti sudjelovati svaki pravi rekreativac.

Dodatni plus sportskom ljetu koje otok promiče je, sada već tradicionalni Aquatlon, disciplina plivanja i trčanja, koji je održan danas unatoč nešto lošijem vremenu. Više od 40 sudionika plivalo je i trčalo u dvije discipline, a nakon natjecanja organizirano je druženje i okrijepa uz ukusne i zdrave proizvode za koje su se pobrinule firma Gavrilović i Sonik d.o.o. Sve veći odaziv sudionika, iz godine u godinu, najveća je potvrda da je želja za unapređenjem zdravlja i života smjer u kojem se sve više ljudi želi kretati.

Silba, otok pješaka, zajedno s organizatorima, ovakvim projektima poručuje svima „Zabavno, a zdravo!“ što je zasigurno moto svih sportskih događanja koje se organiziraju na otoku.

Ovaj sportski događaj su organizirali Triatlon klub Zadar te suorganizator konoba Alavija, uz pokroviteljstvo Grada Zadra.

Naslovnica Sport

Najčitanije